Vesti

Sve veridbe poznatih u januaru

31.01.2018.

Lejdi Gaga se na dodeli Gremija pojavila sa ogromnim dijamantom na ruci, što je podstaklo glasine da se verila sa svojim partnerom Kristijanom Karinom. Ta vest, kao i brojne slične, podstakle su nas da napišemo ovaj pregled o tome ko se od poznatih parova zaista verio od početka 2018, a ko se još nije odlučio na taj korak.

Britanska princeza Evgenija i Džek Bruksbenk izdali su zvanično saopštenje o veridbi početkom godine, ali je njihov srećan trenutak ostao u senci opsesivne pripreme za venčanje princezinog rođaka princa Harija sa Megan Markl.

U januaru je vreme bilo i da neki poznati glumci zaprose svoje druge polovine. Zvezda TV serije Outlanders Katriona Balfi objavila je lepu vest na sva zvona na dodeli Zlatnih globusa. Za njom su usledili i glumci Stiven Mekvin, poznat po jednoj od glavnih uloga u seriji Vampirski dnevnici, a takođe i Daren Kris iz serije Glee.

Ričard Gir (68) kupio je krupan dijamant svojoj tridesetčetvorogodišnjoj devojci Alehandri Silva, a Mišel Vilijams je odlučila da se veri sa biznismenom Endruom Joumansom. Doduše, nijedno od dvoje glumaca nije zaista i potvrdilo vesti koje o njihovim veridbama kruže.

Paris Hilton je, naravno, privukla najviše pažnje svojom veridbom u Aspenu, kao i Ed Širan, koji je tek nedavno otkrio da je svojoj verenici prsten kupio još nekoliko dana pre Nove godine.

Sezonu veridbi ove godine otvorila je Aleksa Rej Džoel, ćerka Kristi Brinkli i Bilija Džoela, koja je na Instagramu objavila slike sa romantične prosidbe u novogodišnjoj noći. 

Vesti