Vesti

Serena Vilijams povukla nogu – moderne mlade sad biraju patike

11.09.2018.

Prva ih je ponela teniska kraljica Serena Vilijams prošle godine u novembru, na glamuroznom venčanju s milionerom Aleksisom Ohanijanom. I nije ih krila ispod duge balske venčanice. Svetlucave bele Nike Cortes svadbene patike zaradile su joj više od 280.000 lajkova, a priznala je da ih je nosila i dok je koračala ka oltaru.

Onda je krenula lavina. Desetine srećnih mlada zadovoljno su kačile na svoje društvene mreže fotografije na kojima umesto tradicionalnih visokih potpetica nose svečane bele patike sa šljokicama, zlatnim detaljima, cirkonima, veštačkim dragim kamenjem.

Dizajnerka cipela iz Mančestera Šarlot Mils prepoznala je trend i dobro ga iskoristila. Ponudila je budućim mladama personalizovane patike sa izvezenim datumom venčanja ili natpisima tipa „Srećna mlada” ili „Gospođa Ta i Ta”, za „tričavih” 150 funti. Posao cveta.

Kako se većina mlada odlučuje za dugu venčanicu, zapravo ni ne znamo kakva se obuća pod njom krije. Zgodno, zar ne?

 

Povezani članci

Konačno kolekcija patika za mlade!
03.02.2018.Konačno kolekcija patika za mlade!

Krajem prošle godine kada se Serena Vilijams udavala (podsetite se na ovom linku), njen izbor obuće bile su patike Nike Cortez ukrašene Swarovski kristalima.  Teniska zvezda očigledno je pokrenula dugo željeni trend, jer je ubrzo nakon njenog venčanja američka dizajnerka Kejt Spade pokrenula kolekciju patika za mlade u saradnji sa poznatim proizvođačem patika Keds.Wedding kolekcija…

Serena Vilijams se udala
18.11.2017.Serena Vilijams se udala

Poznata teniserka i njen dečko, osnivač Reddita Aleksis Ohanijan, venčali su se posle dve godine zabavljanja u četvrtak, u Nju Orleansu, u krugu porodice i svojih poznatih prijatelja.Kao lokaciju za venčanje odabrali su Centar za savremenu umetnost u Nju Orleans a kao temu - Lepoticu i zver. Među zvanicama su bili Bijonse, Džej Zi, Eva Longorija, Karolina Voznijacki, Keli Rouland i Kim Kardašijan. Venčanje…

Vesti