Vesti

Princeza Evgenija obara rekord kraljevskih venčanja

16.08.2018.

Broj slavnih zvanica na Harijevoj i Meganinoj svadbi nikog nije iznenadio, imajući u vidu njihove prijatelje iz sveta glume i dobrotvornog rada. Ali čekajte da čujete s kim se tek Evgenija druži! 

Princeza od Jorka i njen verenik Džek Bruksbenk često su u društvu poznatih imena, pa je izvesno da će put Vindzora, na još jedno britansko kraljevsko venčanje ove godine, krenuti Klunijevi, Džejms Blant, Kresida Bonas, Elton Džon, Bekamovi. Ali to je već viđeno društvo sa A-liste.

Veću pažnju javnosti privlači mlađa kul ekipa s kojom se Evgenija i Džek druže, u kojoj su Eli Golding, Kara Delavinj i Suki Voterhaus, kao i princeze modne industrije Kejt Mos i Sindi Kraford.

Po svemu sudeći, Evgenijino oktobarsko venčanje imaće najviše slavnih zvanica u istoriji kraljevskih venčanja!

Povezani članci

PRVA svadbena fotografija unuke Grejs Keli u bakinom stilu
03.06.2019.PRVA svadbena fotografija unuke Grejs Keli u bakinom stilu

Još jedno kraljevsko venčanje. Šarlot Kaziragi, ćerka princeze Karoline od Monaka, venčala se u subotu s filmskim producentom Dimitrijem Rasamomu Prinčevoj palati u Monaku. Princeza je dočekala goste u divnoj kratkoj svetlosivoj haljini s tri ogromne mašne napred i s potpisom Sen Lorena. Primereno, pošto je Šarlot bila zaštitno lice njihove kolekcije za jesen/zimu…

Vesti