Vesti

5 promena u organizovanju venčanja nakon pandemije

01.12.2020.

Tokom poslednjih nekoliko meseci, mnogi parovi morali su da donesu veliku odluku da li će otkazati ili odložiti venčanje zbog pandemije koronavirusa koja je u toku. I dok se stvari polako počinju ponovo otvarati, velika okupljanja u narednim mesecima još uvek se ne preporučuju, posebno sa mogućim drugim talasom virusa za koji se očekuje da će stići na jesen.
Industrija venčanja brzo se prilagodila sadašnjim vremenima kako bi zbrinula zaručene parove svuda, ali moglo bi doći do nekih ključnih promena kada se stvari ponovo vrate u normalu. Iako će venčanja u celini ostati ista, proces planiranja mogao bi izgledati malo drugačije post-pandemije. "Svadbe su jedinstveno ranjive čak i sa najboljim namerama, jer čujemo od toliko parova da ne žele da tako drastično kompromituju svoju viziju da se najveći dan u životu osećaju sterilisano ili nelagodno", Andrea Antić organizatorka i osnivač Plumeria Events kompanije, rekla je za Reci Da. 
„Naša uloga u planiranju događaja se nije promenila, već se samo usmerava. Imamo svakodnevne razgovore sa kreativnim saradnicima i klijentima o tome kada promeniti planove i koliko. Glavni savet koji dajemo našim klijentima je da donesu odluku koja će ih osloboditi stresa ili pritiska koji osećaju. Planiranje venčanja ili posebnog događaja ne bi trebalo da bude stresno ako imate organizatora događaja. Iz tog razloga smo tu! Našim, ali i budućim klijentima pružamo mogućnost da svoje datume obeleže na nesvakidašnji način, u krugu najbližih i najvoljenijih ljudi, bez stresa i van svih trenutnih zbivanja. Ukoliko su klijenti bili primorani da odlože specijalan dan za sledeću godinu, ovo bi mogla biti prava prilika za njih, jer je u suštini, ljubav najvažnija i na njoj ne treba štedeti."
Uz malu pomoć naših prijatelja u Plumeria Events-u, zaokružili smo glavne promene koje su budući mladenci mogli videti prilikom planiranja venčanja. Od bezbednosnih smernica, do virtuelnih konsultacija, prilagođavanja broja gostiju na  lokacijama na otvorenom, revidiranje budžeta i vizuelne- stilske promene u zavisnosti od novog datuma i lokacije.

Vesti