Vesti

Upravo izašlo iz štampe! Najlepši prostori za venčanja u Srbiji!

23.12.2019.

Sinergijom dve decenije iskustva Ivane Anđić u “wedding” industriji i postojanja specijalizovanog magazina o venčanjima “Reci DA”, nastalo je luksuzno, specijalno izdanje “Najlepši prostori za  venčanja u Srbiji”. 

Svima onima koji su odlučili da ozvaniče svoju ljubav i da taj čin proslave jedinstvenom zabavom, predstoji izuzetno lep period priprema, ali ujedno i pomalo stresan zbog izazova koje moraju da savladaju  nastojeći da odaberu idealan stajling, mesto na kom će venčanje proslaviti, desertni sto, temu za dekoraciju... Da bi taj period prošao uz što manje stresa, pomoći će im ovo specijalno izdanje magazina „Reci DA“ u kome će naći najbolje od najboljeg za 2020. godinu, kada je reč o mestima za prosavu tog važnog dana. Fotografijama, opisima i najvažnijim informacijama predstavljeno je 30 odabranih, posebnih mesta koja omogućuju da svoju proslavu maksimalno personalizujete u skladu sa svim svetskim „wedding“ trendovima. Među različitim ambijentima koje oni nude, uz njihove timove iskusnih stručnjaka, sigurno ćete moći da izaberete ono što vam savršeno odgovara, da bi ste zajedno sa vašim gostima bezbrižno uživali u proslavi koju ćete zauvek pamtiti.

Na ovom LINKU možete kupiti ovaj jedinstveni, luksuzno opremljen vodič koji i kasnije, posle slavlja može da ostane na policama vašeg doma kao svojevrstan suvenir koji će vas podsećati na period priprema za venčanje.

Vesti