Vesti

Kraljevska Vitonova venčanica za zvezdu Igre prestola

08.07.2019.

Građansko venčanje Sofi Tarner i Džoa Džonasa u Vegasu došlo je iznenada (iako ga je prijatelj strimovao na svom Instagram profilu, do tog trenutka ni porodice mladenaca nisu znale šta se sprema) i prošlo bez mnogo pompe. Na red je došlo i najavljivano tradicionalno evropsko venčanje.

Tarnerova, alias Sansa Stark, pred oltar je stala 29. juna u Francuskoj, u venčanici koju je posebno za nju kreirao Nikola Žeskje, umetnički direktor ženskih kolekcija modne kuće Luj Viton. Više od 10 vezilja 75 sati je ručno vezlo cvetne motive na 14 metara tila, dodatno ukrašenog s 5.400 kristala i isto toliko belih bisera na svakom preklopu. Ako se na to doda i 48 sati potrebnih za veo s ručno sečenom bordurom kako bi se uklopio s rukavima, i vreme za šivenje, na Sofinu kraljevsku venčanicu sa satenskim detaljima na rukavima i u pojasu utrošeno je 350 sati rada.

„Venčanje nije stvar ne znam kakve venčanice i hrane. Tim činom postajete muž i žena i postajete odani jedno drugom zauvek”, izjavila je ponosna mlada.

Vesti