Vesti

KFC nudi mladencima specijalno tematsko venčanje

17.09.2019.

Australijski KFC odlučio je da izađe u susret budućim mladencima. Organizovaće takmičenje na kojem će se parovi nadmetati da bi osvojili besplatno venčanje. Konkurs je otvoren do maja 2020. godine, kada će KFC nagraditi šest srećnih parova.

Poklon obuhvata sveže pripremljeno pileće meso za 200 zvanica, ukrase i fotografije, kao i dolazak matičara. Piletina će biti poslužena u prepoznatljivim crvenim kartonskim kofama, što se možda neće dopasti starijim gostima. Mladenci moraju da nabave sve ostalo – venčanicu, odelo, bidermajer, burme i žestoka pića, ali će u svakom slučaju moći da uštede u odnosu na tradicionalno venčanje.
„Ovo je odgovor gostima koji nas često pitaju postoji li mogućnost da se obred venčanja održi upravo u KFC restoranu. Već smo organizovali bankete i pravili bukete od piletine, a sada su na red došla venčanja“, izjavio je predstavnik ovog lanca brze hrane.


 

Povezani članci

Ludo venčanje na Noć veštica
02.11.2016.Ludo venčanje na Noć veštica

U Njujorku je na Noć veštica održano nezaboravno venčanje argentinske reporterke Nives Zaberbiler i njenog izabranika, di-džeja Hulija Santo Dominga, para poznatog u njujorškom visokom društvu kao zaljubljenika u lude žurke.Pomoć u ovom partiju pružio je modni dizajner Brendon Maksvel, inače stilista Ledi Gage, koji je ovom prilikom osmislio sve aspekte mladinog izgleda, od tri…

Vesti