Vesti

Fotografije s tajnog venčanja procurele ali Majli se ne ljuti

14.01.2019.

Majli Sajrus i Lajamu Hemsvortu skoro je uspelo da organizuju jedno od najiščekivanijih venčanja u potpunoj tajnosti.

„Narode, ovo je privatan događaj s razlogom. Sve vas volimo, ali molimo vas, nemojte fotografisati”, zamolili su mladenci privilegovane goste u Majlinom domu u Tenesiju 23. decembra prošle godine. Pored obe porodice, mladenci su pozvali još Majlinu najbolju prijateljicu Džesi i nekoliko Lajamovih prijatelja iz Australije. Ipak, nekoliko fotki pojavilo se već sutradan na Instagram profilu Hemsvortovog prijatelja Konrada Kara, fanovi su ih se dokopali i raširili ih društvenim mrežama. Karovo objašnjenje: nije shvatio da to ne treba da radi.

Majli se očigledno nije naljutila što su fotografije procurele. Nekoliko dana kasnije sami mladenci su postavili fotke s venčanje na svoje Instagram profile: crno-beli selfi s poljupcem i slatku fotografiju njih dvoje u zagrljaju.

Povezani članci

Slike sve govore – Majli je gospođa Hemsvort
27.12.2018.Slike sve govore – Majli je gospođa Hemsvort

Šuškalo se o tajnom venčanju a onda je nekoliko dana kasnije Majli Sajrus na društvene mreže postavila dve fotografije: na jednoj je u dugoj beloj haljini usred poljupca s Lajamom Hemsvortom u crnom smokingu; na drugoj par u strasnom zagrljaju pozira pred nečim što mnogo liči na svadbeni venac od ruža i šlajera. Usledile su i fotografije i video snimci njihovih…

Vesti