Vesti

Amato Haute Couture u Beogradu

09.10.2014.

Dizajner I vlasnik Brenda Amato HC, Furne One modom je počeo da se bavi još u ranoj mladosti. Furneov prvi pohod u svet mode bio je 1994. godine kada je pobedio na takmičenju mladih dizajnera za Mega Magazin. Tada je modna dizajnerka Josie Natori prepoznala Furneov potencijal i ponudila mu posao u svojoj  dizajnerskoj kući u Njujorku .
Inspirativno, intrigantno i inovativno reči su koje opisuju ovu modnu marku. Furne One je poznat po svojoj kreativnosti i prirodnom talentu da svakodnevne modne trendove pretvori u klasična umetnička dela. 
Amato kolekcije predstavljaju slavu žene kao izražajne, tvrdoglave i neobične. Uz ogromno samopoštovanje i samopouzdanje, koja  uživa u svojoj moći i ženstvenosti.  Mešavina bogatih tekstura i raskošnih materijala sa akcentom na luksuzne detalje, zaštitni su znak ovog umetnika koji inspiraciju pronalazi u romantičnim Šekspirovim pričama.
Danas Amato ima dugu listu međunarodnih klijenata koja uključuje supermodel Hajdi Klum i današnje  mega zvezde Katy Perry, Jennifer Lopez, Niki Minaj, Shakira, Nicole Scherzinger i Amber Rose ….
Prihod od kupovine karata za ovu modnu reviju ići će u humanitarne svrhe za pomoć unesrećenima u poplavama koje su zadesile našu zemlju ove godine. Prodaja karata je poverena Turističkoj organizaciji Beograda. Info tel 011 26 35 622.

 

Vesti