Vesti

Dizni ispunjava snove: bajkovita venčanja u Anahajmu

05.06.2019.

Zamislite ovaj spektakl: svadbena torta na četiri sprata od belog fondana kao platno na koje se projektuju omiljene Diznijeve animirane bajke mladenaca!

Tim za organizaciju venčanja i medenih meseca iz Diznilenda u kalifornijskom gradu Anahajmu za mladence priprema još pregršt iznenađena.

Mlada na venčanje stiže u Pepeljuginoj kočiji; do oltara hoda po laticama ruža raspoređenim u lik omiljenog mladinog Diznijevog junaka; mladenci izgovaraju sudbonosno da pred spektakularno osvetljenim zamkom Uspavane lepotice; svečani ručak služi se u paviljonu Uspavane lepotice ukrašenom zadivljujućim belo-roze-zlatnim cvetnim aranžmanima; luksuzna svečana večera organizuje se pod svetlima Diznijevog parka avantura. A svaka sala koja odgovara zahtevima mladenaca može se pretvoriti u začaranu baštu, čarobnu šumu ili bilo koju scenu iz bilo kog Diznijevog crtaća.

Sve što treba da urade mladenci koji žele bajkovito venčanje jeste da ispričaju svoje snove Diznivjevom organizacionom timu i voilà: san ispunjen!

Zavirite u našu galeriju:

Povezani članci

Veridba Bri Larson
11.05.2016.Veridba Bri Larson

Glumica Bri Larson izgleda da je imala uzbudljivu godinu. Nakon što je za glavnu ulogu u filmu Room osvojila svaku moguću nagradu za najbolju glumicu (uključujući i Oskara), u toku jučerašnjeg dana njen predstavnik za štampu objavio je i da se verila sa svojim dugogodišnjim partnerom Aleksom Grinvaldom, glumcem i pevačem benda Phantom Planet. Detalji veridbe još…

Vesti