Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Zeleno venčanje

Kada počnete da razmišljate o dekoraciji svog venčanja, najpre se odlučite za kolorit. Doslednost u koloritu jasno će definisati atmosferu i harmoniju prostora u kom ćete proslaviti početak svog braka. Bilo da se odlučite za letnje ili zimsko venčanje, boja limete kao centralni motiv biće sjajan izbor kada je reč o koloritu. Sa ovom bojom imate veliki broj stilskih mogućnosti. Možete se potražiti inspiraciju, na primer u „jungle“…

Neobični veo

Ovaj veo iz nove kolekcije visoke mode brenda Armani Prive zaista izgleda prelepo! Iako je mrežica crna, crvene bobice koje ga ukrašavaju čine ovu mladu tako romantičnom i kao da opisuju ples njene zaljubljenosti!

Art Deco Torta

Ako se odlučite za specifičnu temu koja će ispratiti sve aspekte vašeg venčanja, ne zaboravite da tu temu primenite i na tortu! Ukoliko ste odabrali retro venčanicu, jazzy muziku i rese za dekoraciju prostora, onda će ova "Art Deco" torta biti savršen izbor za vas!

Izazovni Versace

Provokativna, otmena i tako seksi! Haute Couture kolekcija brenda Atelier Versace inspirisaće vas da probate nešto sasvim neočekivano. Asimetrična haljina sa resama učiniće da na svom venčanju izgledate senzualno, hrabro, samouvereno i autentično! Da li ste spremne za izazov?

‹ First5152535455565758596061