Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Retro Nakit

Venčanica jeste ključni komad kome će svaka buduća mlada posvetiti najviše pažnje, ali nikako ne treba zanemariti značaj efekta koji nakit doprinosi celokupnom izgledu mlade.

Zeleno venčanje

Kada počnete da razmišljate o dekoraciji svog venčanja, najpre se odlučite za kolorit. Doslednost u koloritu jasno će definisati atmosferu i harmoniju prostora u kom ćete proslaviti početak svog braka. Bilo da se odlučite za letnje ili zimsko venčanje, boja limete kao centralni motiv biće sjajan izbor kada je reč o koloritu. Sa ovom bojom imate veliki broj stilskih mogućnosti. Možete se potražiti inspiraciju, na primer u „jungle“…

Neobični veo

Ovaj veo iz nove kolekcije visoke mode brenda Armani Prive zaista izgleda prelepo! Iako je mrežica crna, crvene bobice koje ga ukrašavaju čine ovu mladu tako romantičnom i kao da opisuju ples njene zaljubljenosti!

Art Deco Torta

Ako se odlučite za specifičnu temu koja će ispratiti sve aspekte vašeg venčanja, ne zaboravite da tu temu primenite i na tortu! Ukoliko ste odabrali retro venčanicu, jazzy muziku i rese za dekoraciju prostora, onda će ova "Art Deco" torta biti savršen izbor za vas!

Izazovni Versace

Provokativna, otmena i tako seksi! Haute Couture kolekcija brenda Atelier Versace inspirisaće vas da probate nešto sasvim neočekivano. Asimetrična haljina sa resama učiniće da na svom venčanju izgledate senzualno, hrabro, samouvereno i autentično! Da li ste spremne za izazov?

‹ First5152535455565758596061