Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Venčanica sa Crvenog Tepiha

Ove nedelje na crvenom tepihu smo videli mnoštvo haljina na slavnim glumicama koje bi se savršeno uklopile u priču o modernom venčanju..

Sertifikat Poslovne Izvrsnosti

Sa ponosom objavljujemo da je Evropska fondacija za upravljanje kvalitetom dodelila našoj kompaniji međunarodni sertifikat poslovne izvrsnosti za 2014. godinu.

Vintage Nežnost

Monique Lhuillier je definitivno među našim favoritima kada je reč o fashion venčanicama! Njena bridal kolekcija za jesen 2015. koja je prikazana ovog meseca u New Yorku oduševila nas je romantičnim šarmom i lepršavom atmosferom!

Zanosno i Prefinjeno

Kolekcija ”PURE by Mirjana Vujčić” – odiše čistoćom i preciznom veštinom transformisanja najfinijih materijala u vanvremenske modele koji se poigravaju u svojoj lepoti pred vašim pogledom i dodirom. Nova kolekcija biće prikazana na predstojećoj Nedelji mode u Beogradu, 23.10. u Belexpocentru.

Samo RECI DA i Vodiću te

Kao što ste odabrali jedno drugo kao nekog ko je stvoren upravo za vas, tako moraju postojati i savršene burme po vašem ukusu, predivan par cipelica za hod kao u snovima, baš ona prava torta koja će biti simbol slatkih želja..

Najbolje sa NY Bridal Week-a

Proteklog vikenda održan je New York Bridal Week na kome su najeminentniji dizajneri predstavili svoje kolekcije venčanica za jesen 2015. Pogledajte najbolje modele ovde!

Amato Haute Couture u Beogradu

Beogradska publika će po prvi put imati priliku da prisustvuje reviji visoke mode modne kuće Amato Haute Couture, u subotu 18.oktobra u Radisson Blu Old Mill hotelu koji će uskoro ugostiti svoje prve posetioce.

Venčanica Gospođe Clooney

Nakon brojnih špekulacija oko venčanice novopečene supruge Georgea Clooneya, Amal Alamuddin, danas su osvanule zvanične fotografije sa ceremonije venčanja!

George Clooney & Amal Alamuddin

Čuveni holivudski zakleti neženja, George Clooney, proteklog vikenda je ipak stao na ludi kamen. George se venčao sa advokaticom Amal Alamuddin u jednom od najromantičnijih gradova na svetu- Veneciji.

Wedding Dresses 1775-2014

U čuvenom londonskom muzeju Victoria & Albert, ove godine je postavljena sjajna izložba posvećena istoriji venčanice, pod nazivom "Wedding Dresses 1775-2014".

‹ First49505152535455565758596061