Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Venčanje na Privatnom Ostrvu

Johnny Depp i Amber Heard venčali su se juče u svojoj kući u Los Angelesu!

Oh, Miss Dior!

Heroina nove kampanje za parfem Miss Dior je mlada koja se priprema za svoje bajkovito venčanje u božanstvenom luksuznom dvorcu, a mi smo apsolutno zaljubljeni u njenu venčanicu!

Angie Efekat

Wow! Angelina Jolie zaista ume da se izdvoji iz mase! Čak i kada tu "masu" čine prvorazredne holivudske zvezde!

After Party Glam

Nakon dodele nagrada, kao i uvek, odigralo se nekoliko after partija na koje su zvezde došle u malo manje formalnim i malo više glamuroznim outfitima. Ovde možda nema inspiracije za klasičnu venčanicu, ali svakako ima odličnih ideja za trendy kumu i deveruše!

Celebrity Highlights

Proteklog vikenda u Los Angelesu je održana 72. po redu dodela nagrada Zlatnog Globusa. Jedan od najupečatljivijih trendova na crvenom tepihu bile su bele, srebrne i puder roze toalete.

Tajno Venčanje

Nakon samo sedam meseci zabavljanja, Cameron Diaz i Benji Madden su objavili veridbu krajem decembra. Ne gubeći mnogo vremena, par se ove nedelje venčao uz intimnu proslavu u dvorištu glumičine kuće na Beverly Hillsu.

Sweetness Overload

Candy Girls je brend za stylish mlade i deveruše koji je magazin RECI DA lansirao zajedno sa dizajnerkom Ivom Stefanović. Candy Girls komade od sada možete pogledati i kupiti u prodavnici Koncept 45.0 u Beogradu!

Sa Crvenog Tepiha

Još jedna nedelja na crvenom tepihu donosi novu inspiraciju za buduće mlade!

Novi Hotel u Beogradu

Juče je u Beogradu svečano otvoren hotel Radisson Blu! Hotel se nalazi nadomak centra grada i deo je Rezidor Hotel Grupe.

Otmeni Minimalizam

Ove nedelje održana je londonska premijera filma Unbroken čiju režiju potpisuje Angelina Jolie. Tom prilikom Angelina je izgledala otmeno, elegantno i vrlo ženstveno.

‹ First4849505152535455565758596061