Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Verila se Bar Rafali

Izraelski model Bar Rafaeli i njen dečko, biznismen Adi Ezra verili su se nakon godinu dana zabavljanja. Ovu lepu vest su potvrdili u sredu. Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja i od tada su nerazdvojni što potvrđuju i slike na njenom Instagramu. Izraelski list Maariv reported navodi da je Ezra svoju izabranicu zaprosio dizajniranim prstenom Lorena Švarca koji čini 5-o karatni dijamant. Pre Andi Ezrea, Bar Rafaeli bila je u vezi…

Masaba Gupa i Mandu Mantena se verili

Fešn dizajnerka Masaba Gupa i njen dečko, inače filmski producent, Mandu Mantena priredili su ceremoniju za pamćenje povodom veridbe.

"Samo Reci da i vodiću te..."

Svi parovi koji će se venčati ovog proleća mogu da olakšaju svoje pripreme uz novi broj Reci da vodiča "Samo Reci da i vodiću te..." Štampano izdanje svi mladenci mogu uzeti pri zakazivanju venčanja kod svog matičara u beogradskim opštinama i Novom Sadu, a odmah ga možete pogledati na {url}besplatni-vodic.html  Reci da svim mladencima poklanja Shopping card! Možete se prijaviti i pogledati listu…

Marry Me Confettis

Poznata modna i kozmetička kuća nedavno je izbacila na tržište novu verziju parfema Marry Me, specijalno osmišljenog za vaš Savršeni dan

Lady Gaga se Verila

Nakon nekoliko dana spekulisanja oko trača da su se Lady Gaga i njen dečko, glumac Taylor Kinney, verili, pevačica je objavila fotografiju vereničkog prstena na svom Instagramu.

Venčanje na Dan Zaljubljenih

Benedict Cumberbatch i Sophie Hunter venčali su se na dan zaljubljenih u maloj srednjovekovnoj crkvi u Engleskoj.

BAFTA Red Carpet

Na sinoč održanoj dodeli BAFTA (British Academy Film Awards) nagrada u Londonu, bela je definitivno bila dominantna boja na crvenom tepihu!

Najbolje Celebrity Toalete

Na najznačajnijem muzičkom crvenom tepihu godine, Rihanna je blistala u Giambattista Valli Haute Couture haljini. Pogledajte i ostale outfite slavnih na Grammy dodeli nagrada.

Venčanje na Privatnom Ostrvu

Johnny Depp i Amber Heard venčali su se juče u svojoj kući u Los Angelesu!

Oh, Miss Dior!

Heroina nove kampanje za parfem Miss Dior je mlada koja se priprema za svoje bajkovito venčanje u božanstvenom luksuznom dvorcu, a mi smo apsolutno zaljubljeni u njenu venčanicu!

‹ First474849505152535455565758596061