Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Šeron Stoun matičarka!

Glumicu Šeron Stoun gledali smo u raznim ulogama, ali kao matičarku priznajemo da nismo. Upravo se u toj roli ona našla na venčanju svoja dva gej prijatelja krajem ove nedelje u njujorškom hotelu Surrey.

Festivalsko venčanje Gaja Ričija

Britanski reditelj Gaj Riči sinoć se oženio glumicom i modelom Džeki Ejnsli, s kojom je, posle svoje dvoje dece, nedavno dobio sina.

Nakit dostojan kraljice

Za sve mlade koje smatraju da tijara nije dovoljan statement, francuska kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznog srebrnog nakita Christofle i losanđeleski dizajner enterijera Martin Lorens Bulard osmislili su kolekciju Silver Kingdom, koja se sastoji ni manje ni više nego od - dve krune!

Valentino venčanica u prvom planu na prinčevskom venčanju, celebrity

Juče se pred 500 zvanica u Prinčevskoj palati u Monaku održalo dugo iščekivano venčanje između Pjera Kaziragija, sestrića princa Alberta i šestog po redu naslednika trona, i njegove izabranice, italijanske aristokratkinje Beatris Boromeo. Mladi lepi par je, naravno, bio u centru pažnje, a nas je najviše zanimalo kako je izgledala haljina u kojoj se mlada udala. Budući da je već jednom prilikom na pisti nosila belu Valentino venčanicu…

Mistična privlačnost rubina u reklami sa Milom Kunis

Jul je mesec koji se tradicionalno vezuje za rubin, te je upravo ovo vreme odabrala britanska kompanija Gemfields, koja se bavi odgovornom eksploatacijom dragog kamenja iz Afrike i Australije, da u kratkom filmu predstavi svoje mozambičke rubine, koje su svetski poznate juvelirske kuće Fabergé, Georg Jensen, Spinelli Kilcollin, Miiori i Gyan, Jaipur obradile u fenomenalne unikatne komade nakita.

Prodajni sajam luksuznih predmeta u Monte Karlu

Desetu godinu zaredom pariska aukcijska kuća Artcurial u Monte Karlu organizuje letnju aukcijsku prodaju luksuznih predmeta, a od 20. do 22. jula na red dolaze satovi, unikatan nakit i izbor retkih vintage Hermes torbi.

Dokumentarac o najskupljim britanskim venčanjima

Da li se nekada pitate kako bi izgledalo vaše venčanje da vam novac nije nikakav problem i da možete da imate sve što poželite na svom venčanju iz snova?

Lancome velikom žurkom obeležio 80. godišnjicu

U Parizu je sinoć pred mnoštvom odabranih zvanica velika francuska kozmetička kuća Lancome proslavila 80. godišnjicu postojanja.

Noviteti u svetu visoke mode

U jeku je Paris Couture Week za jesen 2015, pariska smotra visoke mode, koja ove godine traje od 5. do 9. jula 2015. i donosi nam neke novitete.

Venčanje "zaljubljenih" robota

Dok se u svetu odlučuje o pravu na brak između dvoje ljudi istog pola, u Japanu idu korak dalje.

‹ First444546474849505152535455565758596061