Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Samo RECI DA i Vodiću te

Kao što ste odabrali jedno drugo kao nekog ko je stvoren upravo za vas, tako moraju postojati i savršene burme po vašem ukusu, predivan par cipelica za hod kao u snovima, baš ona prava torta koja će biti simbol slatkih želja..

Najbolje sa NY Bridal Week-a

Proteklog vikenda održan je New York Bridal Week na kome su najeminentniji dizajneri predstavili svoje kolekcije venčanica za jesen 2015. Pogledajte najbolje modele ovde!

Amato Haute Couture u Beogradu

Beogradska publika će po prvi put imati priliku da prisustvuje reviji visoke mode modne kuće Amato Haute Couture, u subotu 18.oktobra u Radisson Blu Old Mill hotelu koji će uskoro ugostiti svoje prve posetioce.

Venčanica Gospođe Clooney

Nakon brojnih špekulacija oko venčanice novopečene supruge Georgea Clooneya, Amal Alamuddin, danas su osvanule zvanične fotografije sa ceremonije venčanja!

George Clooney & Amal Alamuddin

Čuveni holivudski zakleti neženja, George Clooney, proteklog vikenda je ipak stao na ludi kamen. George se venčao sa advokaticom Amal Alamuddin u jednom od najromantičnijih gradova na svetu- Veneciji.

Wedding Dresses 1775-2014

U čuvenom londonskom muzeju Victoria & Albert, ove godine je postavljena sjajna izložba posvećena istoriji venčanice, pod nazivom "Wedding Dresses 1775-2014".

Ženstveni Minimalizam

Raf Simons dizajnira za Dior tek dve godine. Ipak upliv njegove autentične estetike u nasleđe ove legendarne pariske modne kuće svakako se snažno oseća.

Marilyn Monroe kao Inspiracija

Obožavamo venčanice dizajnerke Jenny Packham, ali njena nova ready-to-wear kolekcija koju je nedavno prikazala na London Fashion Week-u zaista nas je oduševila!

Zimmermann SS15

Nicky Zimmermann prikazuje svoje kolekcije na New York Fashion Week-u tek četiri sezone. Ovoga puta bila je inspirisana sedamdesetim godinama. Iz njene ready-to-wear linije izdvojili smo tri prelepe haljine koje svojom jedinstvenošču i elegancijom zadovoljavaju kriterijume kul venčanice. Osim bele, tu su i nebesko plava i bež boja- naši favoriti za ovu sezonu, ali jednako su nam zanimljivi i asimetričnost ovih haljina, slojevi u retro…

Alberta Ferretti SS15

Alberta Ferretti je odavno utvrdila svoju reputaciju italijanske modne romantičarke. U njenoj kolekciji za proleće 2015. božanstvene haljine napravljene od slojeva i slojeva šifona i muslina u beloj i boji kože još jednom potvrđuju upravo tu njenu romantičnu stranu. Italijansko krojačko umeće ilustrovano je kroz delikatni ručni rad na haljinama, a celokupna atmosfera kolekcije odiše intimnošću i mekoćom. Pomalo…

‹ First44454647484950515253545556