Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Nova linija nakita kuće Marchesa

Njihove venčanice omiljene su među holivudskim zvezdama i nosile su ih mnoge mlade, od Nikol Riči i Blejk Lajvli do Behati Prinslu.

Još jedan „pali“ Viktorijin anđeo

Posle nedavnog venčanja Kejt Grigorijeve, još jedna od Viktorijinih anđela „pala“ je na čari svog dugogodišnjeg dečka.

Verila se glumica Tamara Dragičević

Posle pet godina veze, glumac Petar Benčina zaprosio je svoju koleginicu Tamaru Dragičević dok su bili na moru.

Serena VIlijams će dizajnirati venčanice!

Znali smo da je izuzetno uspešna na teniskom terenu, ali ovakav dizajnerski poduhvat od Serene nismo očekivali.

Hit u Americi – lažna venčanja

Fotografkinja Kali Mari iz Atlante je 2008. godine došla na ideju za koju je mislila da će planiranje venčanja učiniti zanimljivijim. Da bi inspirisala mladu i mladoženju, a isto tako podržala manje kompanije u industriji, organizovala je lažno venčanje, na kojem je ranije venčan par obnovio svoje zavete, a mladenci koji su bili usred planiranja svog velikog dana dobili su priliku da na licu mesta provere sve detalje koje su za taj dan ugovorili – od prostora, cveća, venčanice, čak i torte.

Save the Date(s)!

Posle Mile Kunis i Eštona Kučera, kao i Dženifer Aniston i Džastina Teroa, objavljeni su datumi za još dve gala svadbe koje ove godine željno оčekujemo!

Udala se Dženifer Aniston!

Posle tri godine čekanja i brojnih spekulacija o tome kada će i da li će do venčanja uopšte doći, Dženifer Aniston se udala za svog dugogdišnjeg verenika, glumca Džastina Teroa, poznatog po ulogama u seriji „The Leftovers“ i filmu „Mulholland Drive“.

Kristijano Ronaldo široke ruke

Četrdesetdevetogodišnji portugalski fudbalski trener Žoze Mendes među klijentima ima imena kao što su Žoze Murinjo, Džejms Rodrigez i Dijego Kosta, a svakako da mu veliki deo honorara donosi i saradnja sa drugim po zaradi sportistom na svetu, Kristijanom Ronaldom.

Tenisko venčanje u Monaku

Češki teniser Tomaš Bedžih oženio se svojom verenicom Ester Sotorovom na maloj ceremoniji pred samo 20 najbližih u Monte Karlu, gradu u kojem živi otkako se profesionalno bavi tenisom.

Još kraljevskih venčanica!

Prošlog vikenda divili smo se Valentino custom-made haljini u kojoj se pripadnica italijanskog plemstva Beatris Boromeo udala za Pjera Kaziragija iz kraljevske dinastije Monaka.

‹ First43444546474849505152535455565758596061