Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Sa Crvenog Tepiha

Još jedna nedelja na crvenom tepihu donosi novu inspiraciju za buduće mlade!

Novi Hotel u Beogradu

Juče je u Beogradu svečano otvoren hotel Radisson Blu! Hotel se nalazi nadomak centra grada i deo je Rezidor Hotel Grupe.

Otmeni Minimalizam

Ove nedelje održana je londonska premijera filma Unbroken čiju režiju potpisuje Angelina Jolie. Tom prilikom Angelina je izgledala otmeno, elegantno i vrlo ženstveno.

American Music Awards 2014

Znamo da tragate za modernom i šik venčanicom- zato pratimo sva dešavanja na crvenom tepihu koja vam mogu poslužiti kao inspiracija u potrazi!

Kao iz Bajke

Na sinoćnoj premijeri filma Hunger Games: Mockingjay Part 1, Jennifer Lawrence je blistala u Dioru!

Venčanica sa Crvenog Tepiha

Ove nedelje na crvenom tepihu smo videli mnoštvo haljina na slavnim glumicama koje bi se savršeno uklopile u priču o modernom venčanju..

Sertifikat Poslovne Izvrsnosti

Sa ponosom objavljujemo da je Evropska fondacija za upravljanje kvalitetom dodelila našoj kompaniji međunarodni sertifikat poslovne izvrsnosti za 2014. godinu.

Vintage Nežnost

Monique Lhuillier je definitivno među našim favoritima kada je reč o fashion venčanicama! Njena bridal kolekcija za jesen 2015. koja je prikazana ovog meseca u New Yorku oduševila nas je romantičnim šarmom i lepršavom atmosferom!

Zanosno i Prefinjeno

Kolekcija ”PURE by Mirjana Vujčić” – odiše čistoćom i preciznom veštinom transformisanja najfinijih materijala u vanvremenske modele koji se poigravaju u svojoj lepoti pred vašim pogledom i dodirom. Nova kolekcija biće prikazana na predstojećoj Nedelji mode u Beogradu, 23.10. u Belexpocentru.

Samo RECI DA i Vodiću te

Kao što ste odabrali jedno drugo kao nekog ko je stvoren upravo za vas, tako moraju postojati i savršene burme po vašem ukusu, predivan par cipelica za hod kao u snovima, baš ona prava torta koja će biti simbol slatkih želja..

‹ First41424344454647484950515253