Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Celebrity Highlights

Proteklog vikenda u Los Angelesu je održana 72. po redu dodela nagrada Zlatnog Globusa. Jedan od najupečatljivijih trendova na crvenom tepihu bile su bele, srebrne i puder roze toalete.

Tajno Venčanje

Nakon samo sedam meseci zabavljanja, Cameron Diaz i Benji Madden su objavili veridbu krajem decembra. Ne gubeći mnogo vremena, par se ove nedelje venčao uz intimnu proslavu u dvorištu glumičine kuće na Beverly Hillsu.

Sweetness Overload

Candy Girls je brend za stylish mlade i deveruše koji je magazin RECI DA lansirao zajedno sa dizajnerkom Ivom Stefanović. Candy Girls komade od sada možete pogledati i kupiti u prodavnici Koncept 45.0 u Beogradu!

Sa Crvenog Tepiha

Još jedna nedelja na crvenom tepihu donosi novu inspiraciju za buduće mlade!

Novi Hotel u Beogradu

Juče je u Beogradu svečano otvoren hotel Radisson Blu! Hotel se nalazi nadomak centra grada i deo je Rezidor Hotel Grupe.

Otmeni Minimalizam

Ove nedelje održana je londonska premijera filma Unbroken čiju režiju potpisuje Angelina Jolie. Tom prilikom Angelina je izgledala otmeno, elegantno i vrlo ženstveno.

American Music Awards 2014

Znamo da tragate za modernom i šik venčanicom- zato pratimo sva dešavanja na crvenom tepihu koja vam mogu poslužiti kao inspiracija u potrazi!

Kao iz Bajke

Na sinoćnoj premijeri filma Hunger Games: Mockingjay Part 1, Jennifer Lawrence je blistala u Dioru!

Venčanica sa Crvenog Tepiha

Ove nedelje na crvenom tepihu smo videli mnoštvo haljina na slavnim glumicama koje bi se savršeno uklopile u priču o modernom venčanju..

Sertifikat Poslovne Izvrsnosti

Sa ponosom objavljujemo da je Evropska fondacija za upravljanje kvalitetom dodelila našoj kompaniji međunarodni sertifikat poslovne izvrsnosti za 2014. godinu.

‹ First4041424344454647484950515253