Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Najskuplja couture venčanica

Libanski kreator Eli Sab prevazišao je sam sebe kada je kreirao raskošnu venčanicu za svoju reviju visoke mode održanu krajem januara u Parizu - ona se, naime, može kupiti ako imate tri stotine hiljada dolara.   U izradi ove venčanice korišćeni su slojevi i slojevi raskošnog tila i drugih skupocenih materijala, a ručno je ukrašena i perlicama i drugim ukrasima.   Bez obzira na kvalitet materijala i izrade,…

Izložba De la Rentinih haljina

Od 12. marta do kraja maja ljubitelji modnog genija Oskara de la Rente moći će da u Muzeju lepih umetnosti u San Francisku uživaju u jednoj svetskoj premijeri.

Najlepši nakit za Dan zaljubljenih

Ako se vodimo čuvenom rečenicom Merilin Monro da poljubac u ruku nije dovoljan jer su dijamanti najbolji prijatelji jedne devojke, za Dan zaljubljenih nećemo se zadovoljiti samo cvećem i čokoladom.  Nakit je, priznaćete, mnogo ekskluzivniji izbor, a posebno ako je inspirisan ljubavlju.    U haute jewelry kolekcijama odabrali smo za vas nama najlepše komade koji bi bili idealan poklon za Dan zaljubljenih.

Stylish venčanje fotografa i modela

Model Sesilija Mendes i street-style fotograf Dijego Zuko venčali su se u svojoj rodnoj Argentini.

Unikatne burme kao modni imperativ

Dok je boravila u Beogradu, Elle Seagal, supruga poznatog glumca Stevena Seagala, želela je da mu pokloni nešto jedinstveno od zlata. Odlučila se za prsten koji, slobodno možemo da kažemo, liči na burmu. Da li je želela da obnove zavete ili jednostavno da obraduje muža, Ella je tražila od češke dizajnerke Daniele Krákorové Komatović da se u prsten ufasuje 7 dijamanata u obliku savzežđa Velikog medveda kao simbolika…

Intrigantni detalji veridbe Maraje Keri

Pevačica Maraja Keri verila se sa svojim dečkom Džejmsom Pakerom, koji ju je zaprosio tridesetpetokaratnim dijamantskim prstenom od deset miliona evra, velikim kao Bijonsin i prsten Kim Kardašijan zajedno.

Maraja Keri se verila

Pevačica Maraja Keri verila se juče sa svojim dečkom Džejmsom Pakerom. Oboma je ovo treći brak, ali mislimo da Maraja ništa manje nije bila iznenađena kada je od svog dragog dobila tridesetpetokaratni dijamantski prsten.

Insta- venčanje vlasnika Instagrama

Pretpostavljamo da je obrada potrajala jer su fotografije morale da budu savršene- u pitanju je ipak bilo venčanje vlasnika i direktora Instagrama Kevina Sistroma i njegove verenice Nikol.

Stylish detalji sa dodele nagrade filmskih kritičara

Sedamnaestog januara u Santa Moniki u Kaliforniji održana je 21. dodela nagrada američkog Udruženja filmskih kritičara.

A Oskare za nakit osvojili su...

Paralelno sa gala dodelom Zlatnih globusa, u Americi se tradicionalno održava još jedan važan događaj, dodela juvelirskih nagrada GEM Awards, pandan američkom Oskaru, samo u industriji nakita.

‹ First373839404142434445464748495051525354555657Last ›