Vesti

Svakodnevno vas informišemo o najsvežijim aktuelnostima iz sveta venčanja.

Unikatne burme kao modni imperativ

Dok je boravila u Beogradu, Elle Seagal, supruga poznatog glumca Stevena Seagala, želela je da mu pokloni nešto jedinstveno od zlata. Odlučila se za prsten koji, slobodno možemo da kažemo, liči na burmu. Da li je želela da obnove zavete ili jednostavno da obraduje muža, Ella je tražila od češke dizajnerke Daniele Krákorové Komatović da se u prsten ufasuje 7 dijamanata u obliku savzežđa Velikog medveda kao simbolika…

Intrigantni detalji veridbe Maraje Keri

Pevačica Maraja Keri verila se sa svojim dečkom Džejmsom Pakerom, koji ju je zaprosio tridesetpetokaratnim dijamantskim prstenom od deset miliona evra, velikim kao Bijonsin i prsten Kim Kardašijan zajedno.

Maraja Keri se verila

Pevačica Maraja Keri verila se juče sa svojim dečkom Džejmsom Pakerom. Oboma je ovo treći brak, ali mislimo da Maraja ništa manje nije bila iznenađena kada je od svog dragog dobila tridesetpetokaratni dijamantski prsten.

Insta- venčanje vlasnika Instagrama

Pretpostavljamo da je obrada potrajala jer su fotografije morale da budu savršene- u pitanju je ipak bilo venčanje vlasnika i direktora Instagrama Kevina Sistroma i njegove verenice Nikol.

Stylish detalji sa dodele nagrade filmskih kritičara

Sedamnaestog januara u Santa Moniki u Kaliforniji održana je 21. dodela nagrada američkog Udruženja filmskih kritičara.

A Oskare za nakit osvojili su...

Paralelno sa gala dodelom Zlatnih globusa, u Americi se tradicionalno održava još jedan važan događaj, dodela juvelirskih nagrada GEM Awards, pandan američkom Oskaru, samo u industriji nakita.

Marchesa prva kolekcija cipela

Osnivačice brenda Marchesa Džordžina Čepman i Karen Kreg poznate su po modelima venčanica koje kao da su izašle iz sveta mašte.

Veridba medijskog magnata i poznate manekenke

Svetski medijski magnat Rupert Mardok na staromodan način je najavio svoju veridbu sa nekadašnjim supermodelom (i bivšom ženom Mika Džegera) Džeri Hol.

Venčanice obeležile dodelu Zlatnih globusa

Da li zbog toga što je belo odraz vrhunske elegancije ili zato što ovakve toalete najbolje asociraju na zimu, tek, na 73. dodeli prestižnih filmskih i televizijskih nagrada Zlatni globus, održanoj 10. januara u Los Anđelesu.

10 najlepših fotografija u 2015.

Kompanija Junebug Weddings već sedam godina održava foto-takmičenje na kojem se od svih snimaka sa venčanja tokom jedne godine biraju najlepši kadrovi i najlepša atmosfera.

‹ First303132333435363738394041424344454647484950Last ›