Venčanice

Obuci je i nakon venčanja

11.05.2015.

Tako su svi ljubitelji glamura mogli da vide pregršt impozantnih modela i uživaju u do sada neviđenom defileu manekenki u dvodelnim i kratkim haljinama. Iako dvodelna venčanica nije izbor za najveći broj mladi koje žele tradicionalan izgled, ovakav izbor venčanice pruža mogućnost nošenja i nakon venčanja. Svaki od komada može da se kombinuje za različite prilike, uz razne druge komade.

Ako ipak niste oduševljene idejom preteranog otkrivanja, predlažemo vam šik kratke haljine. Pogledajte galeriju.

Povezani članci

Marchesa kolekcija venčanica do 2.000 evra
11.01.2016.Marchesa kolekcija venčanica do 2.000 evra

Sudeći po najnovijoj saradnji, trendseterke u svetu venčanja, kreatorke čuvenog brenda venčanica Machesa izgleda da prate ove tokove. Za brend BHLDN one su kreirale venčanice i elegantne haljine čije se cene kreću do 2.000 evra. Bez obzira na ovu cifru, čini nam se da ovim haljinama ne fali nimalo specifične Marchesa eterične elegancije. 

Valentino venčanica u prvom planu na prinčevskom venčanju, celebrity
26.07.2015.Valentino venčanica u prvom planu na prinčevskom venčanju, celebrity

Juče se pred 500 zvanica u Prinčevskoj palati u Monaku održalo dugo iščekivano venčanje između Pjera Kaziragija, sestrića princa Alberta i šestog po redu naslednika trona, i njegove izabranice, italijanske aristokratkinje Beatris Boromeo. Mladi lepi par je, naravno, bio u centru pažnje, a nas je najviše zanimalo kako je izgledala haljina u kojoj se mlada udala. Budući da je već…

Venčanice