Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, koji su to modeli venčanica sa kojima ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu prav

Foto & Video Foto & Video
Super Chic Kuma

Haute Couture kolekcija brenda Alexandre Vauthier nije ponudila pregršt venčanica, ali je zato prepuna modela, kao stvorenih za ultra kul seksi kumu!

Foto & Video Foto & Video
Arhitektura Sedamdesetih

Stephane Rolland gotovo uvek pronalazi inspiraciju za svoje modele u arhitektonskim formama. Njegova nova Haute Couture kolekcija nije bila izuzetak.

Foto & Video Foto & Video
Romantični Vremeplov

Romantika u punom zaletu je ono što modna publika, ali i buduće mlade, očekuju da vide na svakoj Valentino Haute Couture reviji. Upravo to je ono što smo i dobili!

Venčanje na Pisti

Venčanje na Pisti

Jean Paul Gaultier sa svakom novom kolekcijom ispriča po jednu priču. Njegova Haute Couture kolekcija za naredno proleće ispričala je priču o- venčanju.

Foto & Video Foto & Video
Delikatno i Prefinjeno

Retko kada naše buduće mlade pozivamo da se porede sa princezama iz bajki, ali nova Haute Couture kolekcija modne kuće Elie Saab inspiriše nas upravo na to- i sa dobrim razlogom!

Povratak u Budućnost

Povratak u Budućnost

Iz nove Haute Couture kolekcije brenda Christian Dior izdvajamo za buduće mlade formu koja podrazumeva istaknuti struk i dugačku bogatu suknju A-oblika.

Chanel Bajka od Papira

Od papirne bašte u scenografiji do šlepa venčanice na kom je 15 devojaka radilo mesec dana. Chanel Haute Couture kolekcija za proleće potvrdila je još jednom nenadmašnu veličinu ove modne kuće.

Foto & Video Foto & Video
Romantična Poezija Visoke Mode

Pogledajte maestralnu Haute Couture kolekciju kuće Giambattista Valli za proleće 2015, koja je juče predstavljena na nedelji visoke mode u Parizu.

Foto & Video Foto & Video
Versace Atelier za proleće 2015

Haute Couture Fashion Week počeo je u Parizu, sa sjajnom Versace revjom kao jednom od prvih prikazanih.

Foto & Video Foto & Video
Cvetna Romantika

Uvek smo raspoloženi za otkrivanje neobičnih novih modela venčanica. Kolekcija brenda BHLDN za naredno proleće obiluje upravo onakvom romantičnom svežinom kakvu smatramo idealnom za autentičnu prolećnu mladu.

12345678910111213