Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, koji su to modeli venčanica sa kojima ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu prav

Venčanja Venčanja
Moć Kombinezona

Solange Knowles i Amal Clooney koje su se u 2014. udale u kombinezonima, pokrenule su trend mlade u kombinezonu koji se nama veoma, veoma sviđa!

Venčanja Venčanja
Smaragdno Zelena i Siva

Evo jedne veoma prefinjene i sofisticirane kombinacije koju vam predlažemo kao savršenu alternativu za belu venčanicu!

Venčanja Venčanja
Kristali na Leđima

Unesite malo dramatičnosti u leđni deo venčanice! Pred vama je nekoliko primera haljina sa neobičnim leđima ukrašenim prelepim kristalima.

Venčanja Venčanja
Super Chic Kuma

Haute Couture kolekcija brenda Alexandre Vauthier nije ponudila pregršt venčanica, ali je zato prepuna modela, kao stvorenih za ultra kul seksi kumu!

Venčanja Venčanja
Arhitektura Sedamdesetih

Stephane Rolland gotovo uvek pronalazi inspiraciju za svoje modele u arhitektonskim formama. Njegova nova Haute Couture kolekcija nije bila izuzetak.

Venčanja Venčanja
Romantični Vremeplov

Romantika u punom zaletu je ono što modna publika, ali i buduće mlade, očekuju da vide na svakoj Valentino Haute Couture reviji. Upravo to je ono što smo i dobili!

Venčanje na Pisti

Venčanje na Pisti

Jean Paul Gaultier sa svakom novom kolekcijom ispriča po jednu priču. Njegova Haute Couture kolekcija za naredno proleće ispričala je priču o- venčanju.

Venčanja Venčanja
Delikatno i Prefinjeno

Retko kada naše buduće mlade pozivamo da se porede sa princezama iz bajki, ali nova Haute Couture kolekcija modne kuće Elie Saab inspiriše nas upravo na to- i sa dobrim razlogom!

Povratak u Budućnost

Povratak u Budućnost

Iz nove Haute Couture kolekcije brenda Christian Dior izdvajamo za buduće mlade formu koja podrazumeva istaknuti struk i dugačku bogatu suknju A-oblika.

Chanel Bajka od Papira

Od papirne bašte u scenografiji do šlepa venčanice na kom je 15 devojaka radilo mesec dana. Chanel Haute Couture kolekcija za proleće potvrdila je još jednom nenadmašnu veličinu ove modne kuće.

1234567891011121314