Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

Foto & Video Foto & Video
Monique Lhuillier: Ležernija Silueta

Iako je Monique poznata po korsetima koji ističu struk i krinolina suknjama, u novoj kolekciji kreatorka predlaže nešto slobodniju siluetu za svečani look.

Na Dizajnerskoj Mapi: Tara LaTour

Uvek nam je zadovoljstvo da vam predstavimo autentične mlade bridal dizajnere čije kreacije svojom originalnošću uvek nadahnjuju novu svežinu inspiracije pri izboru venčanice!

Foto & Video Foto & Video
Delikatna Romantika

Nepovratno smo zaljubljeni u ove fotografije zabeležene iza scene na nedavno održanoj reviji haute couture kolekcije za proleće 2015. brenda Zuhair Murad!

Foto & Video Foto & Video
Moć Kombinezona

Solange Knowles i Amal Clooney koje su se u 2014. udale u kombinezonima, pokrenule su trend mlade u kombinezonu koji se nama veoma, veoma sviđa!

Foto & Video Foto & Video
Smaragdno Zelena i Siva

Evo jedne veoma prefinjene i sofisticirane kombinacije koju vam predlažemo kao savršenu alternativu za belu venčanicu!

Foto & Video Foto & Video
Kristali na Leđima

Unesite malo dramatičnosti u leđni deo venčanice! Pred vama je nekoliko primera haljina sa neobičnim leđima ukrašenim prelepim kristalima.

Foto & Video Foto & Video
Super Chic Kuma

Haute Couture kolekcija brenda Alexandre Vauthier nije ponudila pregršt venčanica, ali je zato prepuna modela, kao stvorenih za ultra kul seksi kumu!

Foto & Video Foto & Video
Arhitektura Sedamdesetih

Stephane Rolland gotovo uvek pronalazi inspiraciju za svoje modele u arhitektonskim formama. Njegova nova Haute Couture kolekcija nije bila izuzetak.

Foto & Video Foto & Video
Romantični Vremeplov

Romantika u punom zaletu je ono što modna publika, ali i buduće mlade, očekuju da vide na svakoj Valentino Haute Couture reviji. Upravo to je ono što smo i dobili!

Venčanje na Pisti

Venčanje na Pisti

Jean Paul Gaultier sa svakom novom kolekcijom ispriča po jednu priču. Njegova Haute Couture kolekcija za naredno proleće ispričala je priču o- venčanju.

12345678910111213