Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

Teatralni raskoš Guo Pei

Za venčanice i večernje haljine kineske dizajnerke Guo Pei svet je saznao tek nakon što se Rijana u jednoj od njih pojavila na prošlogodišnjem Met balu, čija je tema bila Kina, i tamo bukvalno ukrala pažnju prisutnih. Ove godine kreatorka je dobila poziv od Francuske asocijacije za visoku modu da se pridruži couturier dizajnerima, te je tako ušla ucreme de la creme društvo.  Obožavamo…

Foto & Video Foto & Video
Marchesa kolekcija venčanica do 2.000 evra

Godina 2016. izgleda da donosi znatne promene u pristupačnosti cena venčanica, sve otkako je u 2015. britanski gigant za prodaju odeće preko interneta Asos objavio svoju bridal kolekciju po veoma niskim cenama.

Šta modne urednice oblače za venčanje

Kada tražimo tu idealnu odevnu kombinaciju za svoj veliki dan, normalno je da se inspirišemo najboljim stajlinzima važnih imena u modi. Podrazumeva se da profesionalci imaju jake konekcije u svetu mode, a isto tako i jedinstven i sofisticiran stil. Pogledajte šta su najvažnije modne urednice i blogerke obukle za svoje venčanje. Ideje su veoma različite i izražavaju njihov vrhunski stil.    

Foto & Video Foto & Video
9 najboljih venčanica Albera Elbaza za Lanvin

Krajem prošle nedelje modni svet je zatekla vest da kreativni direktor velike francuske modne kuće Lanvin, Alber Elbaz, napušta mesto glavnog dizajnera posle 14 godina rada.

Foto & Video Foto & Video
Marchesa mlada

Marchesa mlada je moderna mlada koja eksperimentiše sa formom, ali nikako ne izostavlja tradicionalne detalje.

Foto & Video Foto & Video
Venčanice iz dva dela

Prateći trend sa ready to wear revija, venčanice poprimaju dvodelnu formu kako bi otkrile što više oblina.

Foto & Video Foto & Video
San letnje noći Dolčea i Gabane

Krem de la krem iz svih krajeva sveta okupio se proteklog vikenda u vili San Đovani u italijanskom Portofinu da pogleda najnoviju, petu po redu,

Foto & Video Foto & Video
Nevesta talasa i peska

Kada bismo birali najromantičnije mesto za venčanje, većina budućih mladenaca bi se odlučila za plažu. Sunce i topao povetarac, sudar plavetnila neba i mora, i svetlucavi pesak, stvaraju gotovo iluzornu atmosferu.

Foto & Video Foto & Video
Iluzija zvezdanog sjaja- Mira Zwillinger

Nije nam dosta svetlucavosti kojom su nas obasjale romantične haljine od organdina i finog tila u srebrnim nijansama, evocirajući zvezdanu prašinu.

Obuci je i nakon venčanja

Na ovogodišnjem Bridal Fashion Week-u predstavljene su najnovije kreacija dizajnera venčanica za proleće 2016.

12345678910111213