Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, koji su to modeli venčanica sa kojima ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu prav

Venčanja Venčanja
Ombre venčanice

Vremena se menjaju, kao i trendovi, a uz njih i izgled venčanica. Tako se sve više umesto belih i tradicionalnih venčanica biraju haljine u raznim bojama, uglavnom mladinim omiljenim. Višebojne, sa slojevima u nekoliko boja ili sa ombre efektom - takve venčanice su poslednji trend na popularnim sajtovima Pinterest i Tumblr.Različite opcije haljina, ne samo da izgledaju predivno, već su i beskonačne. Kakvu god boju da poželite na vašoj venčanici - možete da je imate bez problema. Bilo da volite tople ili hladne boje, monohromatski ombre, kombinaciju boja ili vaše omiljene boje, vašu ličnu dugu možete nositi sa sobom na vaš veliki dan.

Venčanja Venčanja
Marchesa venčanice za STYLISH mlade

Marchesa mladu krase 3D cvetovi koji njenu siluetu grle u slapovima, podržani slojevima napupelog tila i muslina. Eteričnost i nežnost izbijaju iz čitave kolekcije, a ove osobine posebno ističu podsuknje u nežnim tonovima breskve i roze, koji izvanredno dopunjuju osnovne tonove slonovače i sneg-bele.Svaka mlada sanja o tome da bezbrižno bira dizajnersku venčanicu, a ovoj kolekciji ne fali predivnih detalja i ukrasa po kojima su couture venčanice poznate. Zaista, ostvarenje sna.

Starinska romantika svile i čipke

Već duže od decenije venčanice brenda Claire Pettibone osvajaju srca devojaka širom sveta svojom ljupkom elegancijom i eteričnom lepotom. Najfinija francuska čipka kreira predivne iluzije na svili i siluetu čini elegantnom i zavodljivom, u isto vreme ističući snagu i nepretencioznu boemsku slobodu žene koja je nosi. Prepoznatljiva odlika ovih venčanica su iluzije koje na leđima venčanica dizajnerka stvara poigravajući se sa cvetnim…

Venčanja Venčanja
Carla Zampatti bridal kolekcija

Australijska dizajnerka Carla Zampatti, poznata po svojim kolekcijama večernjih haljina, lansirala je svoju prvu zvaničnu bridal kolekciju.

Prva dress-less bridal kolekcija

Prva dress-less bridal kolekcija

Ako venčanice nisu u vašem stilu ili jednostavno želite nešto drugačije, House of Ollichon je idealan izbor za vas. Ova modna kuća donosi nam prvu i jedinu dress-less bridal kolekciju, odnosno kolekciju bez venčanica!  Savršen za moderne mlade, njihov luksuzni asortiman obuhvata kombinezone i  komplete suknji i topova, sve ručno izrađene u Londonu od najfinijih materijala. House of Ollichon kreacije su vrlo prilagodljive tako da osim na venčanje, samo ih uskladite s pravim aksesoarima i možete ih nositi bilo gde.

Teatralni raskoš Guo Pei

Za venčanice i večernje haljine kineske dizajnerke Guo Pei svet je saznao tek nakon što se Rijana u jednoj od njih pojavila na prošlogodišnjem Met balu, čija je tema bila Kina, i tamo bukvalno ukrala pažnju prisutnih. Ove godine kreatorka je dobila poziv od Francuske asocijacije za visoku modu da se pridruži couturier dizajnerima, te je tako ušla ucreme de la creme društvo.  Obožavamo…

Venčanja Venčanja
Marchesa kolekcija venčanica do 2.000 evra

Godina 2016. izgleda da donosi znatne promene u pristupačnosti cena venčanica, sve otkako je u 2015. britanski gigant za prodaju odeće preko interneta Asos objavio svoju bridal kolekciju po veoma niskim cenama.

Šta modne urednice oblače za venčanje

Kada tražimo tu idealnu odevnu kombinaciju za svoj veliki dan, normalno je da se inspirišemo najboljim stajlinzima važnih imena u modi. Podrazumeva se da profesionalci imaju jake konekcije u svetu mode, a isto tako i jedinstven i sofisticiran stil. Pogledajte šta su najvažnije modne urednice i blogerke obukle za svoje venčanje. Ideje su veoma različite i izražavaju njihov vrhunski stil.    

Venčanja Venčanja
9 najboljih venčanica Albera Elbaza za Lanvin

Krajem prošle nedelje modni svet je zatekla vest da kreativni direktor velike francuske modne kuće Lanvin, Alber Elbaz, napušta mesto glavnog dizajnera posle 14 godina rada.

Venčanja Venčanja
Marchesa mlada

Marchesa mlada je moderna mlada koja eksperimentiše sa formom, ali nikako ne izostavlja tradicionalne detalje.

1234567891011121314