Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

Dragoceni Detalji

Ok, možda su ove haljine na prvi pogled malo prejake za "realni život", ali samo pogledajte sve sjajne detalje koje Yudashkin koristi u svojoj novoj kolekciji i zabeležite ih u svoj šoping notes!

Romantična Čipka

Romantična Čipka

Sva inspiracija koja vam treba za izbor venčanice, nalazi se na pariskoj nedelji mode! Pastelne nijanse tila, lepršavi slojevi i bela krupna čipka obeležja su sjajne Valentino kolekcije za naredno proleće!

Dramatična Tekstura

Slavni pariski dizajner Gianbattista Valli prikazao je juče kolekciju u kojoj teksture i obrada tkanine pričaju veoma upečatljivu, ženstvenu priču! Pogledajte ove modele i zaboravite na tradicionalnu venčanicu!

Foto & Video Foto & Video
Alessandra Rich ss15

Kako se pariska nedelja mode bliži kraju, selektujemo za vas fenomenalne stylish komade sa piste i predlažemo vam chic modele za vaš sekundarni svadbeni outfit.

Foto & Video Foto & Video
Seksi Mlada Posle 18h

Nakon ceremonije venčanja i fotografisanja, mnoge mlade vole da se presvuku u elegantnu seksi haljinu u kojoj će i dalje blistati, ali će se osećati komotnije i prirodnije. Kolekcija Zaca Posena za naredno proleće nudi upravo takve haljine!

Bajka od Čipke i Tila

Bajka od Čipke i Tila

Milanska dizajnerka Luisa Beccaria predstavila je danas na Fashion Week-u prelepu kolekciju haljina koje odišu ženstvenošću i elegancijom novog doba.

Mlada kao Balerina

Londonski dizajner Bora Aksu kreirao je novu kolekciju inspirisan baletom i papirnim lutkama. Delikatna ženstvenost ovih belih i puder roze modela će vas dirnuti na prvi pogled!

Marchesa Jubilarna Revija

Holivudski red-carpet favorit, Marchesa, krunisao je danas u Londonu svoj deseti rođendan sjajnom retro kolekcijom haljina! Saznajte više ovde!

Foto & Video Foto & Video
Video Venčanice

Venčanica u muzičkom spotu nije tako retka pojava. Pop zvezde često pevaju o ovom značajnom čiinu i velikoj promeni u životu, pa je zato i venčanje često ilustrovano u muzičkim spotovima. Odabrali smo neke od najzanimljivijih venčanica u muzičkim spotovima koje su postale kultna obeležja svog vremena.

25 godina glamura: Badgley Mischka

Juče je na njujorškoj nedelji mode održana revija brenda Badgley Mischka na kojoj je predstavljena kolekcija za proleće 2015. i ujedno obeležena 25. godišnjica rada ove modne kuće.

‹ First2345678910111213