Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, koji su to modeli venčanica sa kojima ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu prav

Otvorena Leđa

Venčanice sa otvorenim leđima su apsolutni hit već nekoliko sezona! Ovaj trend nikako da nam dosadi, što nije ni čudno jer omogućuje da mlada izgleda tako senzualno i seksi, a istovremeno i ultra romantično i delikatno!

Venčanja Venčanja
Honor for Stone Fox Bride

Pogledajte novu kolekciju venčanica sjajnog njujorškog bridal brenda Stone Fox Bride! Ove venčanice kreirane su za buduće mlade koje žele nešto novo, drugačije, moderno i suprotno od pufnastog, tradicionalnog "princeza" look-a za svoje venčanje!

RIP Oscar de la Renta

Jedan od najcenjenijih i najuticajnijih američkih modnih i bridal dizajnera, Oscar de la Renta, preminuo je sinoć u 82. godini života. U čast njegovom životnom delu, danas se osvrćemo na njegove kreacije o kojima mlade širom sveta već decenijama maštaju.

Kaput za Mladu

Hladno vreme je definitivno stiglo u našu zemlju, a sa njim i pitanje "šta obući PREKO venčanice i ostati chic?" Ne brinite! Selektovali smo za vas modele kaputa sa catwalka koji će učiniti da izgledate stylish i sofisticirano tokom celog dana vašeg zimskog venčanja!

Venčanja Venčanja
J Mendel Bridal za 2015.

Dostojanstvene, elegantne, sofisticirane, a ipak tako jednostavne i pročišćene! Venčanice brenda J Mendel za 2015. su jednostavno prelepe!

Venčanja Venčanja
Vera Wang za Jesen 2015

Nova bridal kolekcija je ultra romantična i fokusirana na tradicionalne bridal materijale... Pogledajte šta nam je ova velika dizajnerka pripremila za narednu jesen.

Venčanja Venčanja
Puder Plava Simfonija

Vreme je da se bela boja malo odmori. Ove nežne pastelne puderaste nijanse plave oduzimaju dah svojom nežnošću i senzualnošću!

Venčanja Venčanja
Elie Saab Proleće 2015.

Elie Saab je kralj crvenog tepiha i glamuroznih haljina. Zato smo pomno ispratili njegovu kolekciju za naredno proleće koju je predstavio pre par dana u Parizu.

Dragoceni Detalji

Ok, možda su ove haljine na prvi pogled malo prejake za "realni život", ali samo pogledajte sve sjajne detalje koje Yudashkin koristi u svojoj novoj kolekciji i zabeležite ih u svoj šoping notes!

Romantična Čipka

Romantična Čipka

Sva inspiracija koja vam treba za izbor venčanice, nalazi se na pariskoj nedelji mode! Pastelne nijanse tila, lepršavi slojevi i bela krupna čipka obeležja su sjajne Valentino kolekcije za naredno proleće!

‹ First234567891011121314