Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, koji su to modeli venčanica sa kojima ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu prav

Cipele Cipele
Zavodljive Nove Forme

Prva stvar: zaboravite na belu boju! Druga stvar: usudite se da isprobate neku od neobičnih novih formi koje predlažu fashion dizajneri. Treća stvar: budite super šik moderna mlada!

Cipele Cipele
Stylish Mlada by Monique Lhuillier

U našem novom štampanom izdanju odabrali smo najbolje kolekcije venčanica za proleće 2015, vrhunskih brendova čija imena su već godinama autoriteti i u modnom i u bridal svetu! Za vas danas izdvajamo kolekciju Monique Lhuillier!

Cipele Cipele
Kao Snežna Pahulja

Evo jedne zaista delikatne i suptilne kolekcije venčanica! Kreatorka Mira Zwillinger na autentičan način slavi eleganciju, vanvremenski glamur i besprekornu ručnu izradu.

Cipele Cipele
Haljine za Princeze

Marchesa je brend poznat po kreiranju božanstvenih svečanih haljina koje se neretko viđaju i na crvenom tepihu. Njihova nova kolekcija nudi mnoštvo sjajnih predloga za mladin, ali i za outfit kume i deveruša!

Valentino u Belom

Valentino je ove nedelje u New Yorku prikazao specijalnu, potpuno belu Haute Couture kolekciju koja će se, sigurni smo, svideti mnogim mladama!

Cipele Cipele
Kratak Istorijski Osvrt na Venčane Haljine

Na nedavno završenom Beogradskom Sajmu Venčanja, u okviru izložbe "Savršeni Trenutak" prikazane su fotografije građanskih venčanja s kraja 19. i početka 20. veka, organizovane u saradnji sa Muzejom Vojvodine.

Mlada Sirena

Kampanja za novu bridal kolekciju brenda Badgley Mischka jednostavno oduzima dah!

Cipele Cipele
Naeem Khan Bridal 2015

Njujorški modni dizajner Naeem Khan lansirao je svoju prvu bridal kolekciju pre samo godinu dana, ali sa velikim uspehom i na oduševljenje stylish devojaka širom sveta. Pogledajte top komade iz njegove nove kolekcije!

Cipele Cipele
Alberta Ferretti Bridal za 2015.

Bridal kolekcija za proleće 2015, čuvene italijanske dizajnerke Alberte Ferretti odvešće vas u svet vintage romantike i delikatne ženstvenosti.

Otvorena Leđa

Venčanice sa otvorenim leđima su apsolutni hit već nekoliko sezona! Ovaj trend nikako da nam dosadi, što nije ni čudno jer omogućuje da mlada izgleda tako senzualno i seksi, a istovremeno i ultra romantično i delikatno!

12345678910111213