Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, koji su to modeli venčanica sa kojima ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu prav

Foto & Video Foto & Video
Kao Snežna Pahulja

Evo jedne zaista delikatne i suptilne kolekcije venčanica! Kreatorka Mira Zwillinger na autentičan način slavi eleganciju, vanvremenski glamur i besprekornu ručnu izradu.

Foto & Video Foto & Video
Haljine za Princeze

Marchesa je brend poznat po kreiranju božanstvenih svečanih haljina koje se neretko viđaju i na crvenom tepihu. Njihova nova kolekcija nudi mnoštvo sjajnih predloga za mladin, ali i za outfit kume i deveruša!

Valentino u Belom

Valentino je ove nedelje u New Yorku prikazao specijalnu, potpuno belu Haute Couture kolekciju koja će se, sigurni smo, svideti mnogim mladama!

Foto & Video Foto & Video
Kratak Istorijski Osvrt na Venčane Haljine

Na nedavno završenom Beogradskom Sajmu Venčanja, u okviru izložbe "Savršeni Trenutak" prikazane su fotografije građanskih venčanja s kraja 19. i početka 20. veka, organizovane u saradnji sa Muzejom Vojvodine.

Mlada Sirena

Kampanja za novu bridal kolekciju brenda Badgley Mischka jednostavno oduzima dah!

Foto & Video Foto & Video
Naeem Khan Bridal 2015

Njujorški modni dizajner Naeem Khan lansirao je svoju prvu bridal kolekciju pre samo godinu dana, ali sa velikim uspehom i na oduševljenje stylish devojaka širom sveta. Pogledajte top komade iz njegove nove kolekcije!

Foto & Video Foto & Video
Alberta Ferretti Bridal za 2015.

Bridal kolekcija za proleće 2015, čuvene italijanske dizajnerke Alberte Ferretti odvešće vas u svet vintage romantike i delikatne ženstvenosti.

Otvorena Leđa

Venčanice sa otvorenim leđima su apsolutni hit već nekoliko sezona! Ovaj trend nikako da nam dosadi, što nije ni čudno jer omogućuje da mlada izgleda tako senzualno i seksi, a istovremeno i ultra romantično i delikatno!

Foto & Video Foto & Video
Honor for Stone Fox Bride

Pogledajte novu kolekciju venčanica sjajnog njujorškog bridal brenda Stone Fox Bride! Ove venčanice kreirane su za buduće mlade koje žele nešto novo, drugačije, moderno i suprotno od pufnastog, tradicionalnog "princeza" look-a za svoje venčanje!

RIP Oscar de la Renta

Jedan od najcenjenijih i najuticajnijih američkih modnih i bridal dizajnera, Oscar de la Renta, preminuo je sinoć u 82. godini života. U čast njegovom životnom delu, danas se osvrćemo na njegove kreacije o kojima mlade širom sveta već decenijama maštaju.

12345678910111213