Sajam venčanja arhiva

10.10.2014. Venčanice za Princeze

Salon Dar sa tradicijom od 15 godina nudi venčanice poznatog italijanskog brenda Cosmobella, kao i sopstvenu liniju haljina DAR design. U Salonu Dar možete i sašiti venčanicu po modelu koji vi odaberete. Ovaj salon od nedavno se nalazi na novoj adresi, u ulici Maršala Birjuzova, u Beogradu. Novi prostor dekorisan je u božanstvenim pastelnim tonovima i inspirisaće vas da bez zadrške zakoračite u svet najromantičnijih ženstvenih…

Najbolje iz Sveta Venčanja

Belgrade Wedding Show već petu godinu za redom predstavlja najkvalitetnije brendove iz sveta venčanja, ali i upoznaje publiku sa mladim kompanijama čiji kvalitet obećava nešto novo i drugačije!

06.10.2014. Španski Glamur

San Patrick venčanice su jedan od najpoznatijih španskih brendova koji je proizašao iz poznate Pronovias grupe. Pronovias je svoju prvu prodavnicu venčanica otvorio u Španiji 1968. godine. Danas ovaj brend ima preko 80 samostalnih prodavnica širom sveta, a San Patrick venčanice prodaju se u preko 3000 salona, u 60 zemalja sveta. Venčanice San Patrick su jedinstvene i prepoznatljive po glamuroznim detaljima, bogatoj…

06.10.2014. Venčanje u Hotelu Zira

Zira tim zna da je dan vašeg venčanja zaista poseban dan i zato će se pobrinuti da svaki trenutak bude savršen - od izbora datuma, sastavljanja rasporeda i načina postavke stolova i dekoracije, izbora menija, posluženja svadbene torte, pa do momenta pozdravljanja sa gostima.

05.10.2014. Prefinjeni Nakit

Zlatara Zaks, locirana u beogradskom Shopping Centru Ušće, poznata je po svom asortimanu zlatnog i srebrnog nakita koji je uvek u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima.

04.10.2014. Less Is More

Jednostavno, svedeno i vanvremenski- ovo su estetske okosnice kojima se dizajnerka Mirjana Vujčić vodi prilikom izrade svojih unikatnih modela.

03.10.2014. Metropol Palace Hotel

Hotel Metropol Palace stoji iza tvrdnje da bajke još uvek postoje. Njihova posvećenost mladencima i profesionalnost usluge inspirisali su nas da i ove godine upravo u Metropolu organizujemo Belgrade Wedding Show.

14.09.2014. Sajam Venčanja- Belgrade Wedding Show 5

Belgrade Wedding Show je originalna manifestacija u ponudi Beograda u vidu ekskluzivnog izložbenog salona koju svake godine organizuje magazin o dizajnu i stilizovanju venčanja “Reci Da”. Projekat je nastao iz želje da se budućim mladencima i ljubiteljima vrhunske mode i dizajna omogući jedinstven doživljaj koji objedinjuje prezentaciju najnovijih svetskih trendova za predstojeću sezonu venčanja, našu bogatu kulturu i tradiciju,…

1234567