Sajam venčanja arhiva

27.10.2014. Mesto za Gurmansko Venčanje

Restoran Vatrenka u Zemunu spoj je klasike i romantike, idealno mesto za ručak sa poslovnim partnerima, mesto za uživanje uz gurmanske specijalitete sa porodicom i pravo mesto za organizovanje svadbenih proslava i raznih svečanosti...

26.10.2014. Sasvim Neobičan Salon

U srcu Beograda otvoren je ekskluzivni, romantični i sasvim neobični salon venčanica – Didier. Salon Didier nije običan salon venčanica: on okuplja mlade neveste u potrazi za najlepšom venčanicom ikada, mlade umetnike, dizajnere aksesorara i umetnina, i time otvara vrata vrlo dinamičnim i interesantnim dešavanjima.

24.10.2014. Venčanje u Prirodnom Okruženju

Klub "Satelit Košutnjak" pronaći ćete na opštini Čukarica, na otvorenim bazenima na Košutnjaku. Luksuzno opremljen savremenim elementima, ovaj klub postao je nazaobilazno mesto svih onih koji žele da njima važan događaj obeleže na poseban način.

23.10.2014. Na Vrhu Grada

Da li ste ikada zamišljali svoje venčanje na vrhu Beograda, tačnije na visini od 141 metar? Ovo je moguće na 25. Spratu Poslovnog centra Ušće, u restoranu Top of the Hub.

22.10.2014. Zasladite Najbitnije Dane

Poslastičarnica Anči Kolači je umetnička radionica za izradu vhunskih torti, kolača i raznih poslastica sa tradicijom od preko jedanaest godina.

21.10.2014. Uživajte u Pripremi Venčanja

Studio Teatrix je tim koji se bavi dekorisanjem venčanja, rođendana i poslovnih zabava. Oni štede vaše vreme i planiraju sa vama, pa možete da uživate u pripremi venčanja bez stresa.

18.10.2014. Po meri vaših snova

Modni atelje Amica fashion kreira svečane haljine za sve prilike, po meri vaših snova! Već 18 godinModni atelje Amica fashion kreira svečane haljine za sve prilike, po meri vaših snova! Već 18 godina ovaj novosadski brend osluškuje želje svojih klijenata i kreira raskošne svečane haljine od najkvalitetnijih materijala trudeći se da postigne savršeni balans između klasike i trendova.

16.10.2014. Svaki Kolač Priča za Sebe

Nutty Cupcakes je poslastičarska radionica  u kojoj se od najkvalitetnijih sastojaka, sa puno ljubavi i mašte,  prave izuzetni kolači – cupcakes. Od trenutka  kada je u američkom kuvaru pre 200 godina prvi put zapisan recept za “kolač u šolji”, maleni cupcake je prešao veliki put i postao omiljena svetska poslastica. Nutty Cupcakes je na dobrom putu da postane Vaš omiljeni partner kada…

14.10.2014. Reci DA na krovu Srbije

Zamislili ste venčanje kao putovanje iz bajke, na koje ćete povesti svoje najdraže? U zamenu za uzavreli gradski ritam, rado biste izabrali mirno planinsko okruženje? Tome biste pridodali malo senzacije i izgovorili sudbonosno „da“ na otvorenom, u ambijentu sa belim baldahinima i cvetnom dekoracijom u harmoniji sa prirodom, dok se odabrana melodija meša za zvucima prirode? Savršena elegancija i mogućnost nezaboravne i nesputane…

12.10.2014. Recite Da U Hotelu Falkensteiner

Vreme je da kažete „DA“? Uradite to u velikom stilu. Vaš poseban dan u životu organizujte u ekskluzivnom i modernom hotelu Falkensteiner hotelu Belgrade, u specijalno dizajniranoj sali za venčanja “White Pearl”, površine 300m2 sa kapacitetom od 160-200 sedećih mesta, a mladencima je na raspolaganju i novootvorena letnja terasa sa baldahinima. Uz poseban dizajn unutrašnjeg enterijera hotel Falkensteiner…

1234567