Sajam venčanja arhiva

12.11.2014. Elegancija Jednostavnosti

Mnogo ideja na jednom mestu... Studio za organizaciju i dekoraciju venčanja i drugih proslava, In Art Decor naglašava da lepa dekoracija nije uvek i skupa dekoracija.

10.11.2014. Moderna Istorija

Mladi i talentovani modni kreator Predrag Đuknić proslavio se zahvaljujući originalnim venčanicama i svečanim haljinama koje spajaju istorijske elemente sa modernim formama.

08.11.2014. Od Fantazije do Glamura

Unique team je tim strastvenih individualista koji zajedno stvaraju inspirativne proslave. Ukoliko zaista želite da priredite nezaboravnu originalnu proslavu, njihov tim stručnjaka pažljivo će saslušati i analizirati svaku vašu želju i pretvoriti je u stvarnost.

07.11.2014. Mesto za Moderno Venčanje

Promenada je savremeni event centar u kome možete organizovati Vašu privatnu ili poslovnu proslavu, od venčanja i rođendana, preko korporativnih događaja, do modnih revija, najrazličitijih zabavnih, kulturnih i javnih manifestacija.

06.11.2014. Najslađi Slatki Svet

Venčanje je jedno od najlepših proslava u životu. Svadbena torta treba da bude onaj dodatni autentični detalj po kome će se, između ostalih stvari, venčanje pamtiti.

05.11.2014. Više od Cveća

Postoji mnogo načina da dekorišete svoje venčanje, ali ROMANTIKA je uvek u trendu, poručuju iz cvećare Nadjin kutak i ističu da treba da budete svoje, te da sledite svoje želje i najskrivenije zamisli.

03.11.2014. Zabeležite Najlepše Trenutke

Ako želite da svoje venčanje pamtite uz fotografije koje će zabeležiti najiskrenije, spontane trenutke tog radosnog dana, onda imamo predlog za vas!

01.11.2014. Da, Draga!

Uz pomoć ideja, pozitivnih misli i sagledavanja lepote u prirodi i malim stvarima, može se ostvariti gotovo sve! Ovo je polazište za svaki novi poduhvat dekorisanja i organizacije venčanja u studiu Dekoracija Da Draga.

31.10.2014. Glamurozni Sjaj

Nedavno ste se verili, van sebe ste od sreće, ali polako vas hvata blaga panika oko organizacije venčanja? Predlažemo vam da taj zadatak prepustite profesionalcima i sa uživanjem dočekate dan svog venčanja!

29.10.2014. Sačuvajte Drage Uspomene

Jedna od veoma bitnih stavki prilikom organizacije venčanja jeste i izbor kvalitetnog fotografa koji će vaše uspomene zabeležiti na autentičan i profesionalan način. Foto Video Studio čini tim profesionalca koji vole fotografiju i sa uživanjem rade svoj posao.

1234567