Sajam venčanja arhiva

29.11.2014. Girls just wanna have fun!

Magazin Reci DA i dizajnerka Iva Stefanović zajedno su lansirali brend Candy Girls, namenjen stylish budućim mladama i deverušama!

27.11.2014. Kristina Bekvalac na BWS 5!

Poznata kreatorka, predstaviće svoju prvu bridal kolekciju na predstojećem sajmu venčanja, 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol.

24.11.2014. Priredite Venčanje za Pamćenje

Potraga za idealnim prostorom nije ni malo lak zadatak. Belgrade Wedding Show zato se pobrinuo da vam skrene pažnju na najzanimljivije lokacije koje vam nude mogućnost savršenog venčanja.

23.11.2014. Učestvujte u Akciji OŽENI ME!

Akciju OŽENI ME! od sada možete pratiti putem Facebook stranice i Instagram profila!

22.11.2014. Pronađite Venčanicu iz Snova

Peti po redu beogradski Sajam venčanja održaće se 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol i kao i do sada, predstaviće vam najnovije modele najprestižnijih brendova i salona venčanica na tržištu.

Akcija: Oženi me!

Akcija: Oženi me!

Postani i ti deo Belgrade Wedding Show-a! Uzmi svoj Smart telefon i napravi najneobičniji selfi, motivisana sloganom OŽENI ME!

Najslađi Sto!

Najslađi Sto!

Na predstojećem sajmu venčanja, imaćete priliku da se upoznate sa ponudom fenomenalnih poslastičara čiji dezerti će vaše venčanje učiniti nezaboravnim i neodoljivim!

15.11.2014. Venčanica iz Snova

U srcu Novog Sada, u salonu venčanica Novia, odabirom najlepše venčanice načinićete prvi korak ka svom čarobnom venčanju.

14.11.2014. Blistavi Detalji

Prvi komad HelenaDia nakita nastao je pre7 godina. Vremenom, uz dosta truda, pažnje, rada i želje da stvori savršen nakit, HelenaDia je rasla od ideje do male imperije kvalitetnih i estetski perfektnih remek dela.

12.11.2014. Fotografije za Pamćenje

Bez obzira na to da li pripremate intimni skup za najuži krug prijatelja ili gala proslavu za veliki broj gostiju, jedno je sigurno- želećete da svoje venčanje ovekovečite kvalitetnim živopisnim fotografijama.

1234567