Sajam venčanja arhiva

Foto & Video Foto & Video
Oženi me Akcija: Proglašenje Pobednice!

Belgrade Wedding Show 5 je zvanično završen! I tokom drugog dana imali smo zanimljiv prateći program u okviru kog je i proglašena pobednica selfi akcije #oženi_me!

06.12.2014. Prvi Dan Sajma Venčanja

Svečanim koktelom i obraćanjem direktorke Belgrade Wedding Show-a, sinoć je u Hotelu Metropol zvanično otvoren peti po redu beogradski sajam venčanja!

05.12.2014. Odelo za Njega

Za mladoženje koji žele da na svom venčanju izgledaju otmeno, elegantno i muževno, Belgrade Wedding Show će predstaviti vrhunska odela modne kuće Martini Vesto.

05.12.2014. Najlepše Cveće

Cvetni aranžmani su nezaobilazni deo svakog venčanja. Na predstojećem sajmu venčanja imaćete priliku da se upoznate sa ponudom vrhunskih cvećara koje će se pobrinuti da vaše ideje pretvore u stvarnost.

04.12.2014. Uspomene za Ceo Život

Belgrade Wedding Show zna da su kvalitetne fotografije jedan od najvažnijih elemenata u organizaciji venčanja. Zato se potrudio da vam predstavi najbolje iz fotografske branše.

03.12.2014. Do Oltara u Oldtajmeru

Vožnja ka mestu vašeg venčanja je trenutak ispunjen čitavom paletom emocija i uspomena je koje ćete se zauvek sećati. Učinite je još zanimljivijom, uz pomoć ovih super kul retro automobila!

03.12.2014. Dobrodošli u Domino!

Vreme je da napravite poklon listu za svoje goste? Belgrade Wedding Show ima pravo mesto za vas!

02.12.2014. Umetnost na Papiru

Pozivnica je prvi susret vaših gostiju sa estetikom i atmosferom vašeg venčanja. Zato je veoma važno da ona bude lepa, moderna, otmena, autentična i besprekorno izdizajnirana.

Sajam Venčanja Ovog Vikenda!

Sajam Venčanja Ovog Vikenda!

Peti po redu beogradski sajam venčanja je pred nama! Ovog vikenda od 10h do 20h u Hotelu Metropol, upoznajte se sa najnovijim trendovima u svetu venčanja i potražite inspiraciju za moderno, dizajnirano venčanje!

29.11.2014. Oženi Me Akcija: Glasanje!

Prijavljivanje je završeno- od danas možete da glasate za najbolji selfi na temu Oženi Me!

1234567