Sajam venčanja arhiva

Foto & Video Foto & Video
Recite DA Belgrade Wedding Show – u

Nedelju dana je ostalo do sedmog po redu Belgrade Wedding Show - a u organizaciji časopisa Reci DA koji će se održati 3. i 4. decembra u hotelu Crown Plaza. Svi budući mladenci imaće prilike da se upoznaju sa najaktuelnijin i najpopularnijim dizajnerima venčanica i odela, izaberu prostor u kojem će proslaviti najsrećniji dan, upoznaju se i sa fotografima, šminkerima, dekoraterima kao i da se konsultuju sa poslastičarima oko izbora najlepše i najukusnije torte.Dan uoči zvaničnog otvaranja održaće se i revija venčanica, takođe u Crown Plazi, a na kojoj će haljine domaćih i svetskih modnih kreatora poneti poznate dame iz sveta  show biznisa.Pored bogatog sadržaja, ovom prilikom mladenci će imati mogućnost i da uštede zahvaljujući brojnim popustima izlagača i ReciDa šoping kartici. Dobrodošli!

Foto & Video Foto & Video
Ostalo je još samo 7. dana!

  Ostalo je još samo 7. dana do otvaranja sedmog po redu BELGRADE WEDDING SHOW-a.Posetite nas 3. i 4. Decembra u hotelu Crown Plaza od 10h do 20h. Dobrodošli!    

Foto & Video Foto & Video
Najlepši verenički selfi i ove godine nagrađujemo!

I ove godine možete da učestvujete u nagradnoj akciji “Belgrade Wedding Show" i našeg portala Žena.rs u kojoj biramo najlepši verenički selfi.

Foto & Video Foto & Video
Zorannah obožava ovaj događaj, proverite zašto

Blic o našem sajmu piše... Zorannah je jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koje vole da se obuku u venčanicu i prodefiluju pistom.

Foto & Video Foto & Video
Poznate dame otvoriće Sajam Venčanja

Najveći beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show se, po sedmi put, održava 3. i 4. decembra u luksuznom hotelu Crowne Plaza u organizaciji magazina “Reci da”.Press Serbia danas najavljujehttp://www.pressserbia.com/poznate-dame-u-vencanicama-otvorice-sedmi-po-redu-belgrade-wedding-show/Eminentni lideri iz oblasti industrije venčanja, predstaviće posetiocima sajma svoju bogatu ponudu i najnovije trendove za predstojeću sezonu venčanja.Svečano otvaranje sajma planirano je 2. Decembra, a obeležiće ga kao i prethodnih godina revija venčanica koje će poneti poznate dame iz javnog života naše zemlje.  Ovo je jedan od najposećenijih gradskih modnih događaja, na kome će biti predstavljeni najnoviji modeli venčanica, odela i asesoara Studija Prostor, Tijane Todorović, Predraga Đuknića, Moranga, Lepe Danojević, Mirjane Vujčić, modnog studija White Design i mnogih drugih.

BELGRADE WEDDING SHOW 7

BELGRADE WEDDING SHOW 7

SVE ZA MODERNO VENČANJE NA JEDNOM MESTU

Foto & Video Foto & Video
Pripreme za 7. Belgrade Wedding Show

Pripreme za 7. Belgrade Wedding Show 3. i 4. decembra u hotelu Crowne Plaza su u toku.

BELGRADE WEDDING SHOW 3. I 4. DECEMBRA U BEOGRADU!

BELGRADE WEDDING SHOW 3. I 4. DECEMBRA U BEOGRADU!

SVE ZA MODERNO VENČANJE NA JEDNOM MESTU

Beogradski SAJAM VENČANJA '15.

Beogradski SAJAM VENČANJA '15.

Budući mladenci, ali i svi oni koji to treba da postanete, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na najveći beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding&Gold Show, 5. i 6. decembra na ekskluzivnoj lokaciji u hotelu „Crowne Plaza Beograd“ koji će se održati po šesti put u organizaciji magazina „Reci da “.

Peti Beogradski Sajam Venčanja: Utisci

Peti Beogradski Sajam Venčanja: Utisci

Proteklog vikenda u hotelu Metropol uspešno je održan sada već tradicionalni godišnji izložbeni salon koji prezentuje najnovije svetske trendove za predstojeću sezonu venčanja kroz čitavu lepezu različitih inspirativnih sadržaja.

1234567