Sajam venčanja arhiva

28.11.2018. IX Belgrade Wedding Show donosi brojna iznenađenja! Poznate dame savetuju buduće mlade

Tradicionalan, a inovativan - baš kao naše neveste - Belgrade Wedding Show održaće se po deveti put 8. i 9. decembra, a u skladu sa filozofijom potrage za najnovijim i najkvalitetnijim, ovogodišnje izdanje BWS biće održano na novoj lokaciji, u beogradskom hotelu "Hilton".Svi budući mladenci moći će na jednom mestu da  pronađu sve ono o čemu su maštali i da se upoznaju sa ponudom…

27.08.2018. Belgrade wedding show no. 9

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo ekskluzivni beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show, koji će se ove godine održati po deveti put u organizaciji magazina „RECI DA “ na novoj lokaciji u elitnom beogradskom hotelu Hilton.

11.12.2017. Nove tendencije i nova ponuda za 2018. na završenom sajmu venčanja Belgrade Wedding Show 8

U poslednjem mesecu godine, kada su dizajn, kroj, boje i tkanine bile glavne teme nakon završenih nedelja mode, u Beogradu je održan 8. po redu sajam venčanja Belgrade Wedding Show.

06.12.2017. Recite DA Belgrade Wedding Show ovog vikenda!

Dragi naši budući mladenci, dugo očekivani Sajam venčanja Belgrade Wedding Show 8 održaće se ovog vikenda, 9. i 10. decembra u raskošnom ambijentu hotela Crowne Plaza.

Revija venčanica u Crown Plazi

Revija venčanica u Crown Plazi

Sinoć u predivnom ambijentu hotela Crown Plaza održala se revija venčanica u okviru Belgrade Weding Show – a.

Venčanja Venčanja
Još samo jedan dan do najvećeg Sajma venčanja u Beogradu!

Belgrade Wedding Show ili najveći Sajam venčanja u Beogradu, u organizaciji magazina Reci DA, počinje sutra, u subotu 03.12. u velelepnom hotelu Crown Plaza, a trajaće do nedelje 04.12.Podsećamo sve buduće mladence da će na BWS imati prilike da se upoznaju sa širokim asortimanom ponuda različitih izlagača i eminentnih lidera svega onog što je potrebno da vaš najsrećniji dan protekne kao iz bajke. Moćićete da popričate sa brojnim stručnjacima koji se bave organizacijom venčanja, a ove godine će rekordni broj zlatara, cvećara, dekoratera i aranžera, zlatara, poslastičara, modnih kuća i prostora za venčanja predstaviti svoje ponude po promotivnim cenama čime ćete moći i da uštedite.Svečano otvaranje Sajma planirano je večeras u 20h takođe u hotelu Crown Plaza kada će se održati revija venčanica na kojoj će haljine renomiranih domaćih dizajnera poput Studija Prostor, Tijane Todorović, Predraga Đuknića, Moranga, Lepe Danojević, Mirjane Vujčić, modnog studija White Design poneti poznate dame iz javnog života naše zemlje – glumca Iva Štrljić, fitnes instruktorka Marija Srećković Savič, košarkašica Milica Dabović, voditeljke Adriana Čortan i Ksenija Bujišić, manekenke Adrijana Džajić i Sanja Papić i pevačica Ana Bebić.Dragi mladenci, dobrodošli! 

Venčanja Venčanja
Tijana Dapčević obnoviće zavete na ovogodišnjem Belgrade wedding show-u

Pogledajte kako je poznata pevačica u emisiji Exkluziv najavila najveći sajam venčanja u regionu.

Venčanja Venčanja
Ostalo je još 4 dana do najboljeg beogradskog sajma venčanja!!!

Uzbuđenje raste a preko 70 izlagača vas očekuje u Crowne Plazi.Vidimo se 3. i 4. na Belgrade wedding show-u!

1234567