Organizacija

Organizuj proslavu u svom stilu

20.01.2018.

Uz minimalni napor, specijalnim elementima koje vam preporučujemo dajte finalni pečat svojoj proslav...

Uzbudljive fotografije

Umesto fotografije iz kabine, odlučite se za scenografiju vrednu pozorišta – kamera može da bude sakrivena u toaletnom stolu (ili u dekoru na njemu), što obezbeđuje da beskonačno mnogo ljudi stane na fotografiju. Rekviziti za ulepšavanje mogu da se kreću od krune ukrašene draguljima, preko viktorijanskih maski i nojevog perja do svetlucave odeće iz sedamdesetih. Preterivanje poželjno!

Light show

Dajte svojoj proslavi dašak rokenrol glamura osvetljenim ukrasima kao što su neonska umetnička dela ili starinski slogani ispisani u neonu. Možda će za vašu proslavu sasvim dovoljna i krupna slova oivičena svetiljkama koja će u pravom rasporedu poslati dovoljno romantičnu i glamuroznu poruku.

Klasični kokteli

Dekadenciju džez doba fantastično će dočarati klasični kokteli, sa kojima ne može biti iznenađenja – spajaju poznate ukuse, a asociraju na luksuz. Poseban šmek imaće ako ih budu posluživali miksolozi sa šeširima i u dugačkim frakovima, a možete ih stilizovati i u skladu sa temom svog venčanja.

Rustični šarm

Kad je dekor venčanja u pitanju, popularnost umetnički obrađenog starinskog nameštaja ne slabi. Rasparene drvene stolice, toaletni stolovi iz prošlog veka i šareni jastuci ušuškaće zvanice svojom tradicionalnom toplinom. U igri su i dalje crne table, koje možete kreativno iskoristiti tako što ćete na njima kredom ispisati spisak gostiju ili neku duhovitu poruku koja vam je bila inspiracija u pripremi venčanja.

Presvlačenje

Pozorišta iznajmljuju kostime, a vi to možete iskoristiti da biste zvanicama ponudili ukrase, ali i čitave maštovite toalete ukoliko planirate nezapamćeno ekstravagantnu proslavu venčanja, na neki simbolični dan. Zaista neuobičajen element tradicionalnog venčanja, ali smo sigurni da će učiniti više nego nezaboravnim.

Gem, set, meč

Pružite gostima nezaboravnu zabavu tako što ćete na svom venčanju na otvorenom obezbediti različite igre kako bi mogli da se zabave između ceremonije, obroka i vremna za plesanje. Ako smatrate da bi sport vaše zvanice bespotrebno umorio, iznajmite starinsku pisaću mašinu, na kojoj će vam zvanice ostavljati svadbene želje i poruke.

  • Koga da angažujete za organizaciju spektakularne proslave, pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na ORGANIZACIJA.

Organizacija