Organizacija

Medeni mesec i šta za njega obuci

03.01.2017.

Kao što svi parovi nisu isti, tako nisu ni njihova putovanja za medeni mesec. Svaka destinacija može imati drugačiji cilj: da se opustite, upoznate nove kulture, doživite avanturu... A uz svaki tip otkrivamo vam i idealnu odevnu kombinaciju sa modnih pisti.

AVANTURISTIČKI
Ovaj tip medenog meseca je za neustrašive ljubitelje adrenalina koji žele da istraže svet, pa bi dobra ideja mogla da bude safari po Keniji u Charlote Olympia outfitu. Ako vam se sviđƒaju avanturistički sportovi i priroda, vaša idealna destinacija mogla bi da bude i Kostarika. Ovde možete da iskusite kupanje u termalnim bazenima vulkana
Arenal i da postanete autentični istraživač tako što ćete prelaziti džunglu terencem ili prošetati visećim mostovima u šumi Monteverdea u nekom od modela iz najnovije Etro kolekcije.

RELAX
Da se opustite i odmorite nakon venčanja, nema ničeg boljeg od uživanja u ispijanju nekog koktela na plaži pokraj kristalno providne vode. Ako vas ovakva ideja privlači, najbolje je pobeći na neko daleko rajsko ostrvo, kao što su Maldivi.
Još jedna destinacija savršena za ovakav tip medenog meseca je Mauricijus, autentičan raj u kom ćete, osim uživanja na plažama pokraj tirkiznog mora, moći da igrate golf ili se šetate po njihovim prirodnim rezervatima. Ne zaboravite da obučete Dolce & Gabbana haljinu od jute i stavite Armani naočare za sunce.

ROMANTIČNI
Ako ste romantični par koji voli da putuje na mesta s mnogo šarma po kojima se možete šetati, uživati u dobroj hrani na večeri uz svetlost sveća, onda je ovo tip medenog meseca za vas. Predlažemo vam Pariz kao jednu od omiljenih svetskih destinacija za zaljubljene, gde vas čekaju romantične večere i šetnje njegovim brojnim mostovima, ili pak Veneciju, jedan od najromantičnijih gradova u Evropi, gde vašu ljubav možete proslaviti vozeći se gondolom kroz kanale i prelepe pejzaže. U koferu vam je potrebna samo neka Louis Vuitton, Erdem ili Jil Sander haljina.

SA AKCENTOM NA KULTURU
Ako želite da otkrijete druge kulture, obiđete ostatke starih civilizacija, posetite poznate spomenike, degustirate tipične specijalitete nekog mesta, možda je kulturni medeni mesec najbolji za vas. Ako vas privlaći ovakva ideja, preporučujemo da se ukrcate na krstarenje Mediteranom ili posetite neke od azijskih zemalja koje vas čekaju da otkrijete sve bogatstvo njihovih starih kultura i civilizacija poput Tajlanda, Vijetnama, Filipina, Kine i Japana. Ekstravagantni modeli brendova Gucci ili Prada mogu vam
poslužiti kao dobra inspiracija.

  • Kome da se obratite prilikom odabira idealne destinacije za vaš medeni mesec, pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na MEDENI MESEC.

Organizacija