Organizacija

Sanjali ste od detinjstva o tom savršenom danu, ali sada je vreme da otkrijete kako te snove pretočiti u stvarnost- dobrom organizacijom! Organizacija venčanja u Beogradu, Srbiji, vašeg venčanja, biće vam pravo zadovoljstvo.

Venčanja Venčanja
Kako Sačuvati Svadbeno Cveće

Nakon meseci biranja i kreiranja cvetnih aranžmana za venčanje, zaista je tužno sve ih baciti posle samo jednog dana. Evo nekoliko predloga kako da ipak sačuvate vaše svadbeno cveće!

Medeni mesec u Kambodži i Vijetnamu

Medeni mesec u Kambodži i Vijetnamu

Mnoge turističke agencije predlažu putovanja za medeni mesec u aranžmanima koji pokrivaju uglavnom dve različite destinacije, nekad i više. Danas vam opisujemo itinerer jednog medenog meseca u Kambodži i Vijetnamu koji će vam otkriti glavna blaga ove dve zemlje.

Venčanja Venčanja
Vintage pokloni za zvanice

Poslednjih nekoliko nedelja bili ste svakodnevno na vezi sa dekoraterom koji će osmisliti jedinstveni ambijent za vaš Savršeni dan. Ali, da li ste razmišljali o poklonima za zvanice?

Agencija za Srećne Trenutke

Happy Moments studio za organizaciju i dekoraciju venčanja svojim savetima i iskustvom, pomaže vam da dođete do sjajnih ideja i pretvara vaš posebni dan u bajku punu boja, mirisa i atmosfere.

Venčanja Venčanja
Last Night A DJ Saved My Life

Ako ste odlučili da unajmite DJ-a za svoje venčanje, predlažemo vam da unapred obavite ovih nekoliko stvari, kako bi sve zvučalo kako treba na dan proslave!

Venčanja Venčanja
Uređivanje Novog Doma

Nakon venčanja sledi jedna slatka muka: uređivanje i dekorisanje ljubavnog gnezda! Uz ovih nekoliko saveta, izbegnite najčešće greške koje možete napraviti prilikom opremanja vašeg novog doma.

Venčanja Venčanja
Neseser za hitne slučajeve

Toliko je sitnih i minornih nezgoda koje mogu da se dogode ničim izazvane, 15 minuta pred početak ceremonije, ali ne dozvolite da u tom slučaju nastane panika! Prosledite ovaj spisak svojoj kumi i neka stvarima sa njega napuni neseser koji će biti blizu vas tokom celog dana – za svaki slučaj!

Venčanja Venčanja
Zimski Medeni Mesec

Predlažemo vam da preskočite Evropu i pobegnete od hladnoće, na neku od ovih fenomenalnih tropskih destinacija!

Venčanja Venčanja
Kako da Uživate u Svom Venčanju

Često se dešava da mladenci, nakon meseci provedenih pripremajući savršenu proslavu, sam dan venčanja provedu baveći se rešavanjem sitnih propusta. Obratite pažnju na ovih nekoliko stvari unapred, kako biste zaista mogli da se opustite kada dođe i taj veliki dan!

Venčanja Venčanja
Kišno Venčanje

Tek što je osvanuo dan vašeg venčanja, a napolju se dešava provala oblaka. Pa šta? Ne dozvolite da vam kiša pokvari ovaj poseban dan! Uz nekoliko dodatnih priprema, loše vreme ne mora da znači i propalu žurku!

1234567