Organizacija

Sanjali ste od detinjstva o tom savršenom danu, ali sada je vreme da otkrijete kako te snove pretočiti u stvarnost- dobrom organizacijom! 

Foto & Video Foto & Video
Kolege sa Posla na Venčanju: Da ili Ne?

Sastavljanje liste gostiju je jedan od težih delova planiranja venčanja. Jedno od pitanja u tom procesu je svakako i pitanje: koga sa posla pozvati, a koga ne?

Foto & Video Foto & Video
Last Night A DJ Saved My Life

Ako ste odlučili da unajmite DJ-a za svoje venčanje, predlažemo vam da unapred obavite ovih nekoliko stvari, kako bi sve zvučalo kako treba na dan proslave!

Foto & Video Foto & Video
Uređivanje Novog Doma

Nakon venčanja sledi jedna slatka muka: uređivanje i dekorisanje ljubavnog gnezda! Uz ovih nekoliko saveta, izbegnite najčešće greške koje možete napraviti prilikom opremanja vašeg novog doma.

Foto & Video Foto & Video
Neseser za hitne slučajeve

Toliko je sitnih i minornih nezgoda koje mogu da se dogode ničim izazvane, 15 minuta pred početak ceremonije, ali ne dozvolite da u tom slučaju nastane panika! Prosledite ovaj spisak svojoj kumi i neka stvarima sa njega napuni neseser koji će biti blizu vas tokom celog dana – za svaki slučaj!

Foto & Video Foto & Video
Zimski Medeni Mesec

Predlažemo vam da preskočite Evropu i pobegnete od hladnoće, na neku od ovih fenomenalnih tropskih destinacija!

Foto & Video Foto & Video
Kako da Uživate u Svom Venčanju

Često se dešava da mladenci, nakon meseci provedenih pripremajući savršenu proslavu, sam dan venčanja provedu baveći se rešavanjem sitnih propusta. Obratite pažnju na ovih nekoliko stvari unapred, kako biste zaista mogli da se opustite kada dođe i taj veliki dan!

Foto & Video Foto & Video
Kišno Venčanje

Tek što je osvanuo dan vašeg venčanja, a napolju se dešava provala oblaka. Pa šta? Ne dozvolite da vam kiša pokvari ovaj poseban dan! Uz nekoliko dodatnih priprema, loše vreme ne mora da znači i propalu žurku!

Foto & Video Foto & Video
Uloga Kume na Venčanju

Došao je i taj trenutak- najbolja drugarica se udaje i pitala je baš vas da joj budete kuma! Polaskani ste, presrećni, a pustili ste i koju suzu, ali sasvim sigurno ste se ubrzo zabrinuto zapitali „uh, šta se sve od mene očekuje da uradim?!“

Foto & Video Foto & Video
Korisni Detalji

Ako ste odlučili da se venčate napolju, nikako ne smete da zaboravite na ovih nekoliko detalja koji će zaštititi vaše goste od potencijalnih neprijatnosti.

Foto & Video Foto & Video
Pozivnica za Venčanje

Pozivnica je prvi vizuelni kontakt vaših zvanica sa stilom vašeg venčanja. Potrudite se da bude šarmantna, jedinstvena i u skladu sa atmosferom kojoj stremite na samom venčanju.

123456