Organizacija

Sanjali ste od detinjstva o tom savršenom danu, ali sada je vreme da otkrijete kako te snove pretočiti u stvarnost- dobrom organizacijom! Organizacija venčanja u Beogradu, Srbiji, vašeg venčanja, biće vam pravo zadovoljstvo.

Profesionalni Planer venčanja

Imati planera venčanja je ogromna prednost, ne samo zato što ćete zaobići sve neprijatnosti na koje možete naići prilikom priprema za svadbu, već i zato što ćete izbeći mnoge neprospavane noći i duge telefonske razgovore tokom kojih ćete svojim dilemama opterećivati i porodicu i prijatelje. Isto tako, samo saznanje da imate nekoga kome će biti poslovni prioritet da vama pomogne, donosi jedno veliko olakšanje. To je osoba koja…

Novi trend za medeni mesec

Kada je odlazak na medeni mesec u pitanju, najnoviji trend u svetu su luksuzna krstarenja.  Naravno, kako bi usluga bila na nivou, potrebno je da brod zadovoljava sve kriterijume luksuza koje bi mlada i mladoženja mogli da osmisle, uz poželjnu diskreciju.  Najluksuzniji brod na svetu, Seven Seas Explorer, prilagođen je svim potrebama mladenaca, a za kabinu u njemu moraćete da izdvojite bar 10.000 dolara za noć.  Naravno, uz takvu cenu…

LISTA POKLONA

LISTA POKLONA

Izaberite najlepše za vaš novi, zajednički dom u  Home alliance (klikni za više info) U samom centru Beograda na Obilicevom Vencu, firma Home Alliance je pre 6 meseci otvorila svoj prvi maloprodajno/izlozbeni prostor gde se mogu kupiti izuzetno kvalitetni i dizajnom unikatni proizvodi tri renomirana svetska proizvodjaca: holandska Brabantia, nemacki Wesco i americki Simple Human. Proizvodi stilom i funkcionalnoscu zadovoljavaju ukus i najizbirljivijih kupaca. Uglavnom su  od nerdjajuceg celika i odlikuje ih trajni kvalitet. Svaki brand donosi nesto svoje: Brabantia neponovljive dezene i prakticnost, Wesco tople boje i jedinstvene forme a Simple Human jednostavnost modela i boja uglavnom inox, crna i bela. Svi spajaju moderan i retro stil sto zaista cini sjajnu kombinaciju. Radnja je opremljena u stilu industrijskog dizajna sto je pravi spoj sa proizvodima.  

Kuhinja za svetske putnike

Mladenci se sve više opredeljuju za predjela koja opisuju krajeve koje su zajedno posetili. Hrana mora da asocira na njihovu pripadnost, mesta u koja su putovaliili samo strane specijalitete koje oni vole. Gostima će biti interesantna, recimo, mešavina meksičke i američke večere ilimeze koje je spoj specijaliteta Latinske Amerike i Indije. Dobro bi bilo da ponudite veliki broj različitih jela i tako svima date priliku da probaju i nešto…

Prolećno venčanje- Mislite na sve!

Za prolećno vreme, koje može biti promenljivo, idealno bi bilo da pronađete prostor koji može da primi goste u slučaju pljuska, a s druge strane i da iskoristite prednosti svežeg vazduha i deo ceremonije preselite na natkrivenu terasu.

WHITE VINTAGE FAIRYTALE

WHITE VINTAGE FAIRYTALE

Jazzy vintage atmosfera. Otmeni detalji. Sofisticirana mlada u slojevitoj art-deko venčanici sa čipkanim detaljima, krem-bele i puder boje. Iz ćoška dopire muzika sa klavira, koja ceo ambijent čini još elegantnijim i prefinjenijim.

Venčanja Venčanja
Printovi na nov i neočekivan način

Pismo-pozivnice u boji slonovače uz floralne motive su elegantne i popularne ove sezone.

Medeni mesec iz snova

Svaki novi bračni par zaslužuje nekoliko dana za sebe na predivnoj destinaciji iz snova. Priuštite sebi savršen medeni mesec- imate samo jednu priliku za to!

Jednobojno venčanje

Upotrebom monohromatskih detalja na venčanju možete dobiti neverovatno jak kolorni utisak. Nisu vam potrebni milioni boja da bi postigli božanstvenu paletu – u stvari, potrebna vam je samo jedna. Od cveća do koktela, vaša boja može da nosi venčanje kroz sve najvažnije detalje.

Nekoliko načina da uštedite na venčanju

Znamo! Venčanja su skupa. Ali moguće je smanjiti troškove:

1234567