Organizacija

Sanjali ste od detinjstva o tom savršenom danu, ali sada je vreme da otkrijete kako te snove pretočiti u stvarnost- dobrom organizacijom! Organizacija venčanja u Beogradu, Srbiji, vašeg venčanja, biće vam pravo zadovoljstvo.

Nasmejane, lepe šarmantne... Obezbedite hostese!

Nasmejane, lepe šarmantne... Obezbedite hostese!

Postoji jedan veoma bitan momenat koji mnogi budući mladenci, opijeni ljubavlju (ili brojkama) - zaborave! To su hostese.

Rezervisanje smeštaja za romantični medeni mesec

Rezervisanje smeštaja za romantični medeni mesec

Nakon više meseci planiranja svog venčanja, zaslužili ste malo odmora. Za vas imamo nekoliko praktičnih saveta koji će vam biti od koristi.

Venčanja Venčanja
5 stvari koje vam niko neće reći u vezi odabira boja na venčanju

Veoma je lako da se upletemo u detalje – ovde ćemo vam predstaviti na šta zaista treba da obratite pažnju organizujući venčanje.

Top Medeni mesec i šta za njega obuci

Kao što svi parovi nisu isti, tako nisu ni njihova putovanja za medeni mesec. Svaka destinacija može imati drugačiji cilj: da se opustite, upoznate nove kulture, doživite avanturu...

Venčanja Venčanja
Kratki saveti za poljubac na venčanju

Neki kažu da je najbolji i najlepši momenat kada mladoženja ugleda svoju mladu prvi put u venčanici.Drugi smatraju da je to onaj momenat kada otac „poklanja“ svoju devojčicu. Istina je zapravo da ne postoji lepši deo vencanja od sledećeg.Bilo da se radi o venčanju na plaži ili na nekom tradicionalnom mestu,od prvog koraka ka oltaru do konačnog osmeha kada izgovarate sudbonosno da, sve je zabeleženo u slikama, ali nijedna nije tako lepakao slika prvog poljupca upravo venčanih.Prvi poljubac potvruje da ste bračni par i veoma je bitno da njegova fotografi ja bude savršena.Evo nekoliko sugestija kako da dobijete savršenu sliku tog trenutka:1. kada matičar kaže „možete poljubiti mladu“, ne gledajte nikoga osim mladoženje.2. osmehnite se pre nego što aparat okine i gledajte pravo u maldoženju.3. dajte fotografu malo vremena (u proseku četri sekunde)4. osmeh!Naravno, pokušajte da prvi poljubac ne bude previše „vlažan“… baka ne mora baš sve da vidi!

Zaplešite uz najlepše note

Pored svih propratnih stvari, muzika je najbitnija stavka svake proslave, jer je muzika ta koja će odrediti atmosferu i energiju , zato ukoliko želite da vaš najlepši dan bude upotpunjen najkvalitetnijim notama , treba  da obratite pažnju na izbor benda koji će na najlepši mogući način propratiti vašu bajku.Orkestar Stari Grad se, sa preko dvadeset godina iskustva u čijem se sastavu nalazi sedam veličanstveih muzičara,…

KUTAK ZA NAJMLAĐE & Vaše venčanje

Kao i u životu, deca su važna i kao gosti na venčanju. Ima nekoliko načina da ih uključite u proslavu, animirate i pokažete koliko vam je do njih stalo.Mnogi od parova posebno naglase da venčanje prave samo za odrasle, jer proslavu organizuju u kasnim večernjim satima ili će imati previše najmlađih posetilaca pa sebi ne žele da povećaju nivo odgovornosti za zabavu ovih (najzahtevnijih) gostiju. Drugi pak obožavaju decu i ona su važan deo njihovih…

LUD PROVOD TOKOM SVA 4 GODIŠNJA DOBA

Istražili smo za vas koji je najbolji period za medeni mesec i gde je najzabavnije provesti početak braka. pođite sa nama na put oko sveta, imamo najbolje predloge za bilo koje doba godine, od januara do decembra.JANUAR/FEBRUAR, TROPSKA OSTRVATaman lepo proslavite Novu Godinu, pa dok su ovde još na snazi temperature od minus deset, vi lepo svoju drugu polovinu za ruku pa na Karibe.MART/APRIL/MAJ, ARGENTINANekako s proleća, tamo u martu, pa…

7 aplikacija koje će vam olakšati bračno putovanje

7 aplikacija koje će vam olakšati bračno putovanje

Izdvojili smo za vas korisne aplikacije koje će vam olakšati boravak gde god da otputujete.

Venčanja Venčanja
20 ključnih pitanja za prostor iz snova

Izbor prostora je definitivno jedna od ključnih stavki u organizaciji venčanja. Možda ćete uspeti da pronađete prostor koji vizuelno izgleda kao da je nastao od vaših snova, ali ipak je važno da ispunjava još dosta uslova pored vizuelnog. Pripremili smo za vas listu konkretnih pitanja koja bi bilo dobro da postavite menadžeru prostora koji želite da iznajmite za vaše venčanje, kako ne bi došlo do neplaniranih troškova ili neprijatnih iznenađenja bilo koje vrste. Neka od ovih pitanja će vam možda zvučati previše očigledno ili ćete pomisliti da je ne moguće da ih zaboravite, ali verujte nam, u uzbuđenju i brzini, sve je moguće! Pripremite olovku i rokovnik i zabeležite ova pitanja kako biste ih imali na jednom mestu: 1. Da li je slobodan datum koji ja želim? 2. Koliko ljudi staje u prostor? Da li se ta brojka odnosi na sedenje ili na stajanje? 3. Koja je cena iznajmljivanja prostora? 4. Šta sve tačno ova cena obuhvata? (prostor, ketering, stolovi, stolice, stoljnjaci, rasveta itd.) 5. Šta nije uračunato u cenu? Koliko sati imamo na raspolaganju za osnovnu cenu? 6. Koliko košta svaki dodatni sat boravka u prostoru? 7. Koliko parking mesta imamo na raspolaganju? 8. Da li se mogu doplatiti dodatna parking mesta? 9. Da li mogu da donesem sopstveni ketering i da li imate listu ketering komapanija koje preporučujete? 10. Da li vi sami postavljate i pospremate? 11. Koliko sati pre početka venčanja možemo da počnemo sa postavkom dekoracije prostora? 12. Ukoliko je otvoreni prostor u pitanju, da li imate u ponudi rezervnu lokaciju u zatvorenom za slučaj lošeg vremena? 13. Da li postoje neke zabrane ili ograničenja u prostoru? (Verujte nam, želećete ovo da pitate, zbog onih veselijih pripitih gostiju!) 14. Da li postoje neka ograničenja u vezi sa fotografisanjem i snimanjem? 15. Da li postoje ograničenja po pitanju galame ili glasne muzike? 16. Da li su potrebne bilo kakve dodatne dozvole ili osiguranje za venčanje u ovom prostoru? 17. Da li imate uzorke vaših proizvoda na uvid? (stolovi, stolice, stoljnjaci, salvete, pribor za jelo itd.) 18. Koliko iznosi depozit? 19. Koji je rok za plaćanje i koji su načini plaćanja? 20. Koja su pravila kuće u slučaju otkazivanja?  

1234567