Organizacija

Sanjali ste od detinjstva o tom savršenom danu, ali sada je vreme da otkrijete kako te snove pretočiti u stvarnost- dobrom organizacijom! Organizacija venčanja u Beogradu, Srbiji, vašeg venčanja, biće vam pravo zadovoljstvo.

Devojačko veče inspirisano Marokom

Posle nezaboravne veridbe, buduća nevesta Tasija Naves je ponovo uradila nešto jedinstveno. Ova globalna influenserka je nedavno priredila devojačko veče u Brazilu

Sve draži venčanja na velikoj nadmorskoj visini

Ko kaže da zima nije vreme za venčanja! Zamislite samo sve te detalje koji stvaraju onu posebnu, bajkovitu zimskuatmosferu: Nova godina, Božić, težnja za intimnošću, pahulje i sneg.Istina, zimi su dani kraći pa oni koji se odluče za zimsko venčanje imaće vrlo malo vremena za aktivnosti na otvorenom i verovatno neće moći da uživaju u zalasku sunca, ali je zato tu potreba da…

Devojačko veče - 8 odgovora na goruća pitanja

Nema sumnje da se buduće gospođe i njihova ženska ekupa najviše raduju devojačkoj večeri (da ne čuju mladoženje).

Venčanja Venčanja
Jedno posebno venčanje

Svako venčanje jedinstveno je na svoj način. Posebno. Čarobno, bar za same mladence i njihove najbliže. Dva ista ne postoje.

Sa 'Reci Da' do perfektnog venčanja u 7 koraka

Mladenci su nekad toliko zaokupljeni detaljima predstojećeg venčanja, da od drveća ne vide šumu.

Organizuj venčanje u svom stilu

Uz minimalni napor, specijalnim elementima koje vam preporučujemo dajte finalni pečat svom venčanju

BELGRADE WEDDING SHOW 8

BELGRADE WEDDING SHOW 8

Organizujte vaše fantastično venčanje!

Venčanja Venčanja
Kako odabrati pesmu za prvi svadbeni ples

Toliko je stvari na koje treba da mislite prilikom pripreme venčanja da ćete se u jednom trenutku sigurno osetiti iscrpljeno i zapitati zašto uopšte sebi to radite. Međutim, biranje pesme za prvi svadbeni ples je definitivno među najslađim "mukama" u vezi sa planiranjem venčanja. Vi i vaš izabranik uživaćete i lepo se zabaviti dok budete skrolovali kroz listu vaših omiljenih pesama.

Pet saveta do idealne liste zvanica

Pet saveta do idealne liste zvanica

Pravljenje liste zvanica je jedan od prvih koraka kada započinjete pripreme za venčanje, jer, između ostalog, morate uklopiti broj zvanica u svoj budžet.

1234567