Organizacija

Sanjali ste od detinjstva o tom savršenom danu, ali sada je vreme da otkrijete kako te snove pretočiti u stvarnost- dobrom organizacijom! Organizacija venčanja u Beogradu, Srbiji, vašeg venčanja, biće vam pravo zadovoljstvo.

55 načina da uplovite u bračne vode u velikom stilu

Dobili ste prsten i partnera iz snova – vreme je za slavlje!

Letnja venčanja: Za i Protiv

Letnja venčanja su puno bolja... ne morate da razmišljate šta da obučete preko haljine... mesta gde će se održati venčanja su dostupnija.

Vereni ste!!! Šta sad..?

Tokom godina dobijamo histerične poruke od parova koji su krenuli u svet planiranja venčanja kao zečevi ka farovima.

Kako da isplanirate nezaboravan svadbeni ručak u vreme korone

Imate divnog partnera s kojim želite da provedete ostatak života? Želite da to objavite svetu na svečanom ručku, ali se suočavate s nebrojeno mnogo ograničenja zbog pandemije? Ne odustajte!

Venčanja Venčanja
Profesionalni Planer venčanja

Imati planera venčanja je ogromna prednost, ne samo zato što ćete zaobići sve neprijatnosti na koje možete naići prilikom priprema za svadbu...

Svadbeni trendovi milenijalaca u 2020.

Opšte je poznato da milenijalci ruše tradicije: mladi koji imaju između 23 i 38 godina oblače se u brzim onlajn prodavnicama umesto u velikim robnim kućama,

Venčanja Venčanja
Kolege sa Posla na Venčanju: Da ili Ne?

Sastavljanje liste gostiju je jedan od težih delova planiranja venčanja. Jedno od pitanja u tom procesu je svakako i pitanje: koga sa posla pozvati, a koga ne?

Spontane Fotografije

Spontane Fotografije

Ovo je definitivno stavka u koju treba da investirate. Na album sa ovim fotografijama ćete se osvrtati ceo život i želećete da vidite iskrenost i pravu atmosferu!

20 Pitanja za prostor za venčanje iz snova

20 Pitanja za prostor za venčanje iz snova

Izbor prostora je definitivno jedna od ključnih stavki u organizaciji venčanja...

Venčanja Venčanja
Literatura: Vogue Weddings

Vogue Weddings: Brides, Dresses, Designers je naslov knjige koju svakako treba da prelistate ukoliko pripremate venčanje.

1234567