O nama

Dizajnirajte svoje venčanje! Glossy magazin Reci Da posvećen je budućim mladama koje sanjaju o modernom stilizovanom venčanju. U magazinu Reci Da one će pronaći inspiraciju za izbor venčanice, dekoracije, posluženja, prostora i svih malih detalja koji zajedno čine savršeno savremeno venčanje. Predlažemo brendove, lokacije, stilove i DIY ideje kao i kontakte organizatora i svih ostalih usluga koje će vaše venčanje učiniti nezaboravnim. 

Magazin Reci Da izlazi dva puta godišnje i prodaje se na kioscima širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a pred vama je digitalno izdanje magazina koje vam svakodnevno donosi nove kreativne ideje, inspiraciju i prave predloge u vezi sa svim aspektima venčanja.

Specijalni besplatni vodič za kompletnu organizaciju venčanja „Samo Reci Da i Vodiću Te...“ potražite u elektronskoj formi na našem portalu ili kod vašeg matičara.
 

Magazin "Reci Da" svake godine organizuje sajam venčanja pod nazivom Belgrade Wedding Show. Sa željom da budućim mladencima i ljubiteljima mode i dizajna omogućimo jedinstven doživljaj koji objedinjuje čitavu lepezu različitih prezentacija i sadržaja, stvorili smo BWS. Na ovom sajmu venčanja pronaći ćete vrhunsku selekciju modnih kuća, aranžera, dekoratera, zlatara, poslastičara, većara, kao i prostora za venčanje.

Evropska fondacija za upravljanje kvalitetom dodelila je našoj kompaniji međunarodni  sertifikat poslovne izvrsnosti za 2014. godinu. Prema kriterijumima koji su jedinstveni za sva tržišta Evrope samo je 2% preduzeća u Srbiji steklo uslov za ovo sertifikovanje. Imati sertifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od retkih validnih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođeno preduzeće sa kojim treba poslovati.