Mladoženja

Vašem gospodinu pravom biće preko potrebna vaša pomoć oko izbora odela za venčanje. Uz naše predloge i savete, bićete naoružane znanjem da mu tu pomoć i pružite! Saznajte sve i pronađite perfektno odelo za mladoženju!

Venčanja Venčanja
Tom Ford Jesen 2015

Ovog meseca u toku su prezentacije muških kolekcija za narednu jesen najprestižnijih modnih brendova u svetu. Za vašeg stylish mladoženju izdvajamo besprekorna odela iz nove kolekcije Toma Forda.

Moderno Odelo

Kolekcija brenda Dior Homme za jesen 2014. inspirisana je ličnim stilom gospodina Christiana Diora. Blagi retro prizvuk u kombinaciji sa modernim krojevima rezultirali su sjajnim autentičnim odelima koja vašeg mladoženju mogu učiniti otmenim i stylish!

Venčanja Venčanja
Izaberite pametno, izgledajte fantastično

Podelićemo sa vama par saveta kako da izaberete odevnu kobinaciju koju ćete kasnije moći da koristite u raznim drugim prilikama, a da istovremeno izgledate odlično na svom venčanju.

Venčanja Venčanja
Leptir mašna za svaki stil

Kako tradicija nalaže da ih džentlmeni širom sveta nose u svečanim prilikama, leptir mašne su vremenom postale sinonim za crno-belu, elegantnu kombinaciju. Crna leptir mašna sa smokingom stvara utisak veoma svečanog izgleda i prosto je savršena kombinacija za venčanje u crkvi. Ipak, leptir mašne možete nositii i u nekim drugim bojama.Kombinovanjem leptir mašne u nekoj jarkoj boji sa odelom neutralnog tona, možete da kreirate savršeni izgled za venčanje u vintidž stilu. Uključivanjem takve leptir mašne u vaše svadbeno odelo, dobićete nešto neformalniji izgled. Ako želite još opušteniji stil, odlučite se za leptir mašnu i tregere. I to bez sakoa. Za kakvu god kombinaciju da se odlučite, potrudite se da odgovara vašem već izgrađenom imidžu. Nemojte previše eksperimentisati sa stilom ako niste baš sasvim sigurni, a posebno ne na dan venčanja. (tekst je preuzet iz štampanog izdanja časopisa Reci Da)

Venčanja
Neka i mladoženja zablista!

Velika je verovatnoća da vaš dragi mladoženja neće biti baš tako siguran oko toga kako želi da izgleda na svom venčanju kao vi, stoga će mu trebati vaša pomoć i podrška oko izbora odela. Nemojte se ograničavati tradicionalnim pravilima i očekivanjima. Prvo što treba da uzmete u obzir je mladoženjina građa. Recimo, ukoliko je mladoženja malo niži, onda će mu bolje pasovati kraći sako. Ukoliko je vaše venčanje zakazano za letnji period, odaberite laganije tkanine, poput pamuka ili lana, dok će za zimsko venčanje dobar izbor biti materijal od vunene mešavine.  Crno odelo sa leptir mašnom je veoma popularan izbor jer pruža klsičan, vanvremenski izgled. Savremeni muškarci takođe rado biraju ležerno odelo, poput onoga koje bi nosili na posao. Odaberite boju koja će biti u skladu ne samo sa vašom venčanicom, već sa kompletnom temom venčanja. Ako je mladoženja raspoložen za eksperimente, zajedno potražte inspiraciju u kostimiranim filmovima- Art Deco moda, poput one iz filma Great Gatsby Baza Luhrmanna, daće jedinstvenu šarmantnu retro notu celom venčanju. Nakon što se odlučili za stilski pravac, posvetite se potrazi za besprekorno sašivenim sakoom koji će mladoženji stajati kao saliven!  

123