Mladoženja

Vašem gospodinu pravom biće preko potrebna vaša pomoć oko izbora odela za venčanje. Uz naše predloge i savete, bićete naoružane znanjem da mu tu pomoć i pružite! Saznajte sve i pronađite perfektno odelo za mladoženju!

Venčanja Venčanja
Gucci Šarmer snenog pogleda

Novi miljenik mode Alesandro Mikele, za čijim je modelima poludeo čitav modni svet – iako oni predstavljaju potpuni zaokret u odnosu na eleganciju kakvu su propagirali pređašnji kreativni direktori Guccija Tom Ford i Frida Đanini – pokazuje da je inteligencija seksi. Svojom poslednjom geeky revijom u duhu sedamdesetih Mikele nas je još bolje upoznao sa svojim kompleksnim svetom u bojama kao iz filmova Vesa Andersona, u kojem vladaju neverovatna sloboda i individualizam – verovatno su zbog toga toliko prihvaćena njegova odela sa jarkim printovima, uskog, ne obavezno laskavog kroja, uz poneki detalj koji slavi detinjast duh muškarca ili pravi omaž starim dobrim vremenima.Zajedno sa Mikeleom slavimo mladoženju novog kova!Pogledajte Reci da predloge za mladženjin outfit, klikom na MLADOŽENJA I MODA.

Dolce & Gabbana- Muškarac od stila

Dolce & Gabbana- Muškarac od stila

Dolce & Gabbana muškarac uvek ostaje veran svom stilu.

Balmain Princ Pariza

Iako ga često nazivaju „tinejdžerom u svetu mode“ Olivje Rostajn predstavio je jednu zapravo zrelu kolekciju. Toliko popularni stil koji je formirao saradnjom sa brendom H&M, ovoga puta, međutim, podigao je na mnogo viši nivo, kako je sam rekao – kreirajući odelo za „princa Pariza“. Materijali, naravno, odišu luksuzom, ivice su opšivene i ukrašene zlatnom dugmadi i kristalima, kojih ima…

Venčanja Venčanja
Skockane mladoženje

Samosvesni muškarac venčanju, kao, uostalom, i svemu drugom u životu, voli da da lični pečat i važno mu je da se istakne svojim stilom. Biramo za vas 9 mladoženja koji su po nama najbolje prikazali svoju stylish stranu tog dana…Jedna od najelegantnijih opcija je po meri krojeni večernji sako sa plišanim reverom u kombinaciji sa pantalonama od istog materijala i belom košuljom, upotpunjen klasičnim detaljima kao što su maramica u džepu i leptirmašna.Pogledajte Reci da predloge za mladženjin outfit, klikom na MLADOŽENJA I MODA.

Dior Homme 2015/16.

Kontrast je pojačan na maksimum u poslednjoj Diorovoj muškoj kolekciji, za jesen-zimu 2015/16.

Ležerni šarmer- Tiger of Sweden

Švedski brend koji je još od svog osnivanja 1903. godine okrenut kreiranju klasične muške odeće, za proleće 2016. pripremio nam je ležerna i opuštena odela.

Retro kemp elegancija

Marc Jacobs je oličenje ultra kul interpretacije supkulture. Upravo je njegova sposobnost da alternativniju priču ispriča na svima dopadljiv način ono što mu je i donelo status vrhunskog i uspešnog dizajnera tokom godina.

Venčanja Venčanja
Dragi istetoviraj me!

Prodavci luksuznih cipela, kompanija Oliver Sweeney poznata je po davanju ličnog pečata najvažnijem danu vašeg života: tetovaže na cipelama.

Venčanja Venčanja
Boemski Luksuz

Sudar boemskog stila i otmenog luksuza obeležio je Dior Homme kolekciju za proleće 2015.

Venčanja Venčanja
Dior Homme za Jesen 2015

Kraj januara u svetu mode uvek je rezervisan za prikazivanje muških kolekcija za narednu jesen. Iz kolekcija predstavljenih protekle nedelje izdvajamo fenomenalna Dior Homme odela.

123