Mladoženja

Vašem gospodinu pravom biće preko potrebna vaša pomoć oko izbora odela za venčanje. Uz naše predloge i savete, bićete naoružane znanjem da mu tu pomoć i pružite! Saznajte sve i pronađite perfektno odelo za mladoženju!

Dolce & Gabbana- Muškarac od stila

Dolce & Gabbana- Muškarac od stila

Dolce & Gabbana muškarac uvek ostaje veran svom stilu.

Balmain Princ Pariza

Iako ga često nazivaju „tinejdžerom u svetu mode“ Olivje Rostajn predstavio je jednu zapravo zrelu kolekciju. Toliko popularni stil koji je formirao saradnjom sa brendom H&M, ovoga puta, međutim, podigao je na mnogo viši nivo, kako je sam rekao – kreirajući odelo za „princa Pariza“. Materijali, naravno, odišu luksuzom, ivice su opšivene i ukrašene zlatnom dugmadi i kristalima, kojih ima…

Foto & Video Foto & Video
Skockane mladoženje

Samosvesni muškarac venčanju, kao, uostalom, i svemu drugom u životu, voli da da lični pečat i važno mu je da se istakne svojim stilom. Biramo za vas 9 mladoženja koji su po nama najbolje prikazali svoju stylish stranu tog dana…Jedna od najelegantnijih opcija je po meri krojeni večernji sako sa plišanim reverom u kombinaciji sa pantalonama od istog materijala i belom košuljom, upotpunjen klasičnim detaljima kao što su maramica u džepu i leptirmašna.Pogledajte Reci da predloge za mladženjin outfit, klikom na MLADOŽENJA I MODA.

Dior Homme 2015/16.

Kontrast je pojačan na maksimum u poslednjoj Diorovoj muškoj kolekciji, za jesen-zimu 2015/16.

Ležerni šarmer- Tiger of Sweden

Švedski brend koji je još od svog osnivanja 1903. godine okrenut kreiranju klasične muške odeće, za proleće 2016. pripremio nam je ležerna i opuštena odela.

Retro kemp elegancija

Marc Jacobs je oličenje ultra kul interpretacije supkulture. Upravo je njegova sposobnost da alternativniju priču ispriča na svima dopadljiv način ono što mu je i donelo status vrhunskog i uspešnog dizajnera tokom godina.

Foto & Video Foto & Video
Dragi istetoviraj me!

Prodavci luksuznih cipela, kompanija Oliver Sweeney poznata je po davanju ličnog pečata najvažnijem danu vašeg života: tetovaže na cipelama.

Foto & Video Foto & Video
Boemski Luksuz

Sudar boemskog stila i otmenog luksuza obeležio je Dior Homme kolekciju za proleće 2015.

Foto & Video Foto & Video
Dior Homme za Jesen 2015

Kraj januara u svetu mode uvek je rezervisan za prikazivanje muških kolekcija za narednu jesen. Iz kolekcija predstavljenih protekle nedelje izdvajamo fenomenalna Dior Homme odela.

Foto & Video Foto & Video
Tom Ford Jesen 2015

Ovog meseca u toku su prezentacije muških kolekcija za narednu jesen najprestižnijih modnih brendova u svetu. Za vašeg stylish mladoženju izdvajamo besprekorna odela iz nove kolekcije Toma Forda.

123