Mladoženja

Vašem gospodinu pravom biće preko potrebna vaša pomoć oko izbora odela za venčanje. Uz naše predloge i savete, bićete naoružane znanjem da mu tu pomoć i pružite! Saznajte sve i pronađite perfektno odelo za mladoženju!

Venčanja Venčanja
Savršena Bela Košulja

Stil svakog muškarca određuje skup veoma malih i naizgled neprimetnih detalja. Zato potraga za adekvatnom belom košuljom može da bude jednako komplikovana kao i izbor venčanice

Kako organizovati idealno momačko veče

Lude noći u stilu Las Vegasa sa mnogo pića, striptizeta i kockanja, splavarenje na divljim vodama, otkačena žurka na plaži, važna utakmica omiljenog kluba uživo na stadionu ili u dvorani, kućna zabava sa momačkim srednjoškolskim ludorijama, planinarenje, auto-moto aktivnosti s mirisom asfalta i benzina...

Prvaci italijanskog stila

Od prve muške Brioni revije 1957. fascinacija italijanskim stilom, koju je ova modna kuća proširila svetom, ne jenjava do danas...

Venčanja Venčanja
Dolce & Gabbana disco craze

Maestralno dizajnirana, izdužena i perfektno stilizovana silueta defi nisala je i ovu kolekciju dvojca Dolce i Gabana, posvećenu eri osamdesetih, kada su se dizajneri upoznali.

Venčanja Venčanja
Putnik kroz vreme

Putovanje je bilo glavna ideja oko koje se zavrtela fantastična nova Gucci kolekcija. I to ne duž meridijana, već u drugačije svetove i u druga vremena.

Njegovo novo odelo

Vaš mladoženja verovatno nije odmalena maštao o tome u kakvom odelu će izgovoriti sudbonosno DA.

Venčanja Venčanja
Istetovirane cipele

Prodavci luksuznih cipela, kompanija Oliver Svini (Oliver Sweenez), je lansirala novi način da date lični pečat najvažnijem danu vašeg života: tetovaže na cipelama.

Ermenegildo Zegna Italijanski šarmer

Kolekcija je zasnovana na tradiciji modne kuće Zegna, koja vrhunski italijanski kvalitet u krojenju neguje od svog osnivanja 1910. godine, ali istovremeno i na vrhunskoj tehnologiji i materijalima.

Venčanja Venčanja
Dunhill staromodni gospodin

I ove sezone vezan za tradiciju svoje rodne Britanije, Džon Rej inspiracijupronalazi među engleskim oficirima i džentlmenima. Od najkvalitetnijeg škotskog tvida izrađuje odela u stilovima od tridesetih do pedesetih, koja odlikuje dvoredno kopčanje i brižljiva izrada, sa inovacijom u vidu žerseja kao postavom, kako dizajner kaže – da štiti od pomalo krutih tradicionalnih materijala.Kravate su važan element, koji asocira na tradicionalne engleske sportske klubove. Večernjim odelima posebnu notu elegancije daju plišani smokinzi u pomalo izbledelim nijansama teget, dimsive i losos nijanse, uz koje je ručno vezana leptirmašna kao vrhunski odraz estetike dostojne plave krvi.Inovacija -  plišani sako u bledoj losos nijansi.Pogledajte Reci da predloge za mladženjin outfit, klikom na MLADOŽENJA I MODA.

Phillip Plein Uglađeni superheroj

Minhenski vunderkind Filip Plejn novom kolekcijom napravio je dostojan proboj na američko tržište, vođen sigurnom rukom bivšeg direktora kompanija Armani i Prada Gracijana de Bonija. I osvojiće ga svojim uglađenim kreacijama, snagom i silinom jednog superheroja.Crna boja uvodi vanvremensku eleganciju u ovu kolekciju, ali i dozvoljava poigravanje sa materijalima – te tako pliš postaje lajt-motiv na reverima ili kao široka…

123