Mladoženja

Vašem gospodinu pravom biće preko potrebna vaša pomoć oko izbora odela za veliki dan. Uz naše predloge i savete, bićete naoružane znanjem da mu tu pomoć i pružite!

Prvaci italijanskog stila

Od prve muške Brioni revije 1957. fascinacija italijanskim stilom, koju je ova modna kuća proširila svetom, ne jenjava do danas...

Foto & Video Foto & Video
Dolce & Gabbana disco craze

Maestralno dizajnirana, izdužena i perfektno stilizovana silueta defi nisala je i ovu kolekciju dvojca Dolce i Gabana, posvećenu eri osamdesetih, kada su se dizajneri upoznali.

Foto & Video Foto & Video
Putnik kroz vreme

Putovanje je bilo glavna ideja oko koje se zavrtela fantastična nova Gucci kolekcija. I to ne duž meridijana, već u drugačije svetove i u druga vremena.

Njegovo novo odelo

Vaš mladoženja verovatno nije odmalena maštao o tome u kakvom odelu će izgovoriti sudbonosno DA.

Foto & Video Foto & Video
Istetovirane cipele

Prodavci luksuznih cipela, kompanija Oliver Svini (Oliver Sweenez), je lansirala novi način da date lični pečat najvažnijem danu vašeg života: tetovaže na cipelama.

Ermenegildo Zegna Italijanski šarmer

Kolekcija je zasnovana na tradiciji modne kuće Zegna, koja vrhunski italijanski kvalitet u krojenju neguje od svog osnivanja 1910. godine, ali istovremeno i na vrhunskoj tehnologiji i materijalima.

Foto & Video Foto & Video
Dunhill staromodni gospodin

I ove sezone vezan za tradiciju svoje rodne Britanije, Džon Rej inspiracijupronalazi među engleskim oficirima i džentlmenima. Od najkvalitetnijeg škotskog tvida izrađuje odela u stilovima od tridesetih do pedesetih, koja odlikuje dvoredno kopčanje i brižljiva izrada, sa inovacijom u vidu žerseja kao postavom, kako dizajner kaže – da štiti od pomalo krutih tradicionalnih materijala.Kravate su važan element, koji asocira na tradicionalne engleske sportske klubove. Večernjim odelima posebnu notu elegancije daju plišani smokinzi u pomalo izbledelim nijansama teget, dimsive i losos nijanse, uz koje je ručno vezana leptirmašna kao vrhunski odraz estetike dostojne plave krvi.Inovacija -  plišani sako u bledoj losos nijansi.Pogledajte Reci da predloge za mladženjin outfit, klikom na MLADOŽENJA I MODA.

Phillip Plein Uglađeni superheroj

Minhenski vunderkind Filip Plejn novom kolekcijom napravio je dostojan proboj na američko tržište, vođen sigurnom rukom bivšeg direktora kompanija Armani i Prada Gracijana de Bonija. I osvojiće ga svojim uglađenim kreacijama, snagom i silinom jednog superheroja.Crna boja uvodi vanvremensku eleganciju u ovu kolekciju, ali i dozvoljava poigravanje sa materijalima – te tako pliš postaje lajt-motiv na reverima ili kao široka…

Foto & Video Foto & Video
Gucci Šarmer snenog pogleda

Novi miljenik mode Alesandro Mikele, za čijim je modelima poludeo čitav modni svet – iako oni predstavljaju potpuni zaokret u odnosu na eleganciju kakvu su propagirali pređašnji kreativni direktori Guccija Tom Ford i Frida Đanini – pokazuje da je inteligencija seksi. Svojom poslednjom geeky revijom u duhu sedamdesetih Mikele nas je još bolje upoznao sa svojim kompleksnim svetom u bojama kao iz filmova Vesa Andersona, u kojem vladaju neverovatna sloboda i individualizam – verovatno su zbog toga toliko prihvaćena njegova odela sa jarkim printovima, uskog, ne obavezno laskavog kroja, uz poneki detalj koji slavi detinjast duh muškarca ili pravi omaž starim dobrim vremenima.Zajedno sa Mikeleom slavimo mladoženju novog kova!Pogledajte Reci da predloge za mladženjin outfit, klikom na MLADOŽENJA I MODA.

Dolce & Gabbana- Muškarac od stila

Dolce & Gabbana- Muškarac od stila

Dolce & Gabbana muškarac uvek ostaje veran svom stilu.

123