Marketing

POVEĆAJTE VIDLJIVOST POSLOVANJA VAŠE FIRME

Da li su budući mladenci vaša ciljna grupa?
Da li imate dobar proizvod ili uslugu koja je od značaja za organizaciju savremenog venčanja?
Da li želite da što veći broj bIvana,udućih mladenaca čuje za vas?
Kompanija Reci Da povezuje vašu firmu i buduće mladence kroz pet različitih kanala komunikacije, a oglašavanjem kroz te kanale ćete povećati vidljivost vaše firme, izgraditi prepoznatljiv brend i povećati profit.

Magazin Reci DaMagazin Reci Da budućim mladencima predstavlja sve aktuelnosti, trendove i inovacije u oblasti venčanja. Ovo izdanje izlazi dva puta godišnje i predstavlja trendove sezona Zima/Proleće i Leto/Jesen. Elegantan i sofisticiran izgled i jedinstven format na našem tržištu izdvajaju magazin Reci Da kao lidera u ovoj oblasti na našim prostorima.

Vodič „Samo Reci Da i Vodiću Te...“Osmislili smo najkomercijalnije izdanje koje izlazi četiri puta godišnje, a koje će omogućiti da vas vidi do 95% mladenaca. Besplatni vodič za mladence nalazi se na stolovima matičara u svim opštinama u Beogradu i Novom Sadu gde ga mladenci dobijaju pri prvom koraku organizacije venčanja, a na našem portalu je uvek dostupan za besplatno preuzimanje. Iskoristite priliku da svojom ponudom zainteresujete buduće mladence i da budete među prvima koje će oni videti na samom početku planiranja njihovog specijalnog dana.

Portal www.recida.rs

Portal www.recida.rs komplementaran je sa štampanim izdanjima, ali pruža detaljnije informacije koje su dostupne 24 časa dnevno i koje redovno predstavljamo budućim mladencima i na našim društvenim mrežama. Naš sajt posebno izdvaja Vodič za kupovinu kojim direktno preporučujemo najbolje kuće iz industrije venčanja. Zahvaljujući dobroj pozicioniranosti obezbeđujemo vidljivost vaše firme kod velikog broja budućih mladenaca.

Sajam venčanja Belgrade Wedding ShowPružamo vam mogućnost da predstavite vašu firmu kroz direktnu interakciju sa budućim mladencima. Već osam godina zaredom u decembru, organizujemo ekskluzivni sajam venčanja salonskog tipa koji okuplja najbolje iz industrije venčanja, a koji iz godine u godinu privlači posetioce i izlagače iz Srbije i regiona.

Shopping card

Za klijente sa kojima sarađujemo na godišnjem nivou omogućili smo učešće na jedinstvenoj Shopping kartici koja budućim mladencima nudi pogodnosti u vidu popusta ili poklona. Kako je naš cilj povećanje vidljivosti vaše firme, spisak partnera koji učestvuju na Shopping kartici istakli smo na četiri mesta: u magazinu, besplatnom vodiču za mladence, na sajtu, kao i u redakciji.

Mi brinemo o našim oglašivačima i trudimo se da vam pomognemo u ostvarivanju vaših ciljeva. Zbog toga smo razvili različite tehnike koje će vam u tome pomoći. Hajde da zajedno povećamo vidljivost vašeg poslovanja i izgradimo, odnosno ojačamo vaš brend.

Povežite vaše poslovanje sa budućim mladencima!

BOLJA VIDLJIVOST → BOLJE POSLOVANJE → BOLJI REZULTATI

Za više informacija kontaktirajte nas:
Mail: office@recida.rs
Mob: 060/5888815