Mesta za venčanje

HOT! Venčanja na bazenu

14.07.2021.

Temperature su visoke i možda ovih dana žudite za letnjim venčanjem ☀️ na živopisnom mestu nedaleko od grada, na kom ćete okupiti svoje najbliže i provesti se najbolje? 

Želite predivne fotografije koje će vas podsećati na jedan sasvim poseban dan? Udovoljite sebi i izgovorite DA negde kraj bazena.

Sunce sve do romantičnog sutona, vetrić u kosi, voda koja daje posebnu notu bezbrižnosti i opuštenosti vašem venčanju – ima li savršenijeg mesta za fotografisanje od prirodnog ambijenta s namreškanom površinom vode u pozadini?

Opuštajući zvuci vode pružiće gostima divne, mirne trenutke tokom koktela, a ako to vremenske prilike dozvole a vi ste se odlučili za svadbeni vikend, gosti će sa oduševljenjem iskoristiti bazen za kupanje dan pre ili posle vašeg velikog dana.

Mnoštvo parova odlučilo je da ovog leta venčanje obavi pred matičarem na bazenu hotela Villa Breg, da bi slavlje nastavili na istom mestu do duboko u noć. 

Villa Breg je uređena u evropskom stilu i idealno je mesto za intiman predah od gradske vreve. Prosto nećete moći da odolite svim njenim detaljima! Od velelepnog zdanja do prostranih vrtova, na svakom koraku pronaći ćete inspiraciju i lepotu.

Od prvog plesa,  preko svečane večere, do opuštanja posle slavlja, prostori s bazenom pretvoriće svaki trenutak u doživljaj.

Kliknite OVDE i pogledajte jedan od nama omiljenih prostora za letnja venčanja!

Sigurni smo da nećete ostati ravnodušni.

Ostalo je još nekoliko slobodnih termina za avgust, upite možete napraviti telefonom +381 13 831 000 ili tako što ćete im pisati direktno sa sajta Villa Breg

Povezani članci

Letnja venčanja: Za i Protiv
13.07.2021.Letnja venčanja: Za i Protiv

Letnja venčanja su puno bolja... ne morate da razmišljate šta da obučete preko haljine... mesta gde će se održati venčanja su dostupnija. Ipak morate da se potrudite da svi prežive toplotu. Bez obzira koliko volite sunce, Vaši gosti će sigurno želeti da se sklone sa vrućine. Pobrinite se da ulazna vrata i prozori budu otvoreni kako bi vazduh cirkulisao ili izaberite sale…

Espadrile za letnja venčanja
04.05.2018.Espadrile za letnja venčanja

Ako planirate boho šik venčanje, espadrile su neizostavan modni dodatak. Jednostavne su, udobne i savršene ako sudbonosno da izgovarate u prirodi ili pored mora. To je inspirisalo slavni španski brend Castañer da osmisli posebnu kolekciju espadrila za letnja venčanja. S platformom ili ravni, svi modeli imaju prepoznatljiv đon od kanapa sa dodacima platna i čipke…

Mesta za venčanje