Razigrani glamur i lux restoran za venčanje Franš
Idealno mesto na kome će se budući supružnici jedno drugom zakleti na večnu ljubav, a taj čin obeležiti dostojnim slavljem, svakako je restoran Franš u kome se već četvrtu deceniju ispisuje moderna istorija Beograda. Omiljeno stecište onih koji imaju najistančaniji ukus, nedeljom zatvara vrata za svoje redovne goste i otvara ih samo za mladence i njihove kumove, rodbinu, prijatelje… Zbog jedinstvenog ambijenta samog restorana, a posebno bašte u kojoj preko 120 listopadnih i četinarskih biljaka stvara sliku najegzotičnijih svetskih destinacija, veliki ventilatori daju šmek tropskih krajeva, a fontana stvara osećaj kao da ste u srcu Pariza, Franš sve češće predstavlja izbor zaljubljenih iz celog sveta koji upravo na ovom mestu žele da izgovore svoje sudbonosno “da”.
Dosledno svom prepoznatljivom, tradicionalnom a opet modernom, originalnom stilu, osoblje restorana Franš oduševljava svojom izuzetno kvalitetnom uslugom i uvek zanimljivim izvorom inspiracije za buduće mladence. Iako je svaki ugao restoranske sale dobro skriven od eventualnih pogleda znatiželjnih prolaznika, a bašta u celosti ušuškana zidovima prekrivenim bršljanom i krošnjama stabala, što obezbeđuje potpunu intimu, mladenci i njihovi gosti posle venčanja obično ponosno podele s javnošću detalje koji su obeležili venčanje: od menija specijalno dizajniranog za njih, preko raskošne i originalne dekoracije, do atmosfere koja u Franšu ne može biti drugačija nego savršena.
Scenografija, dekoracija, sam doček gostiju, muzički aranžman, kreiraju uvek izuzetna venčanja. Pripreme ovako spektakularnih slavlja traju i po godinu dana, a planiranje toka proslave zahteva znalačko spajanje različitih tradicija i kultura mladenaca i osmišljavanje detalja koji će njihovu proslavu učiniti jedinstvenom. Međunarodna venčanja posebno su zanimljiva jer mladenci okupljaju drage ljude iz najrazličitijih krajeva sveta koji sticajem okolnosti nisu često zajedno, i samim tim proslava nosi specifičnu energiju radosti i zadovoljstva.
Osoblje restorana Franš ponosno je na činjenicu da je svako organizovano venčanje na svoj način bilo upečatljivo, jer svaka ljubavna priča ima svoje jedinstvene, divne momente, a kultura koju mladenci iz inostranstva donose ima svoju bogatu istoriju.
Restoran usmerava svu svoju pažnju da servis bude na najvišem nivou, jednako kao što to čini u redovnom poslovanju sa gostima koji im se uvek rado vraćaju. Na proslavama venčanja angažovan je po jedan konobar na svakih deset gostiju. Konobari iskusno i vešto vode računa o raspoloženju gostiju, prate sve njihove navike od ulaska u restoran do izlaska i time postižu servis i uslugu koja se zauvek pamti. Profesionalci zaposleni u Franšu pomažu mladencima i u svim drugim elementima organizacije koje nisu uobičajeni deo samog restoranskog poslovanja, već izlaze u susret željama budućih supružnika za sve detalje u kojima mogu da im pomognu i olakšaju samu organizaciju.
→