Mesta za venčanje

Više od očekivanog- Tulip In

01.07.2015.

Renovirano zdanje hotela Tulip In i restorana za venčanja, postalo je za relativno kratko vreme, nezaobilazno mesto svih onih mladenaca koji zahtevaju perfektnu uslugu a po izuzetno pristupačnim cenama.

Kod njih važi pravilo- što upečatljivije, to bolje. Svaki par je jedinstven i zaslužuje besprekorno venčanje. Ponuda hotela je takva da mladenci mogu da se opuste i prepuste profesionalnom timu koji vodi računa o svim detaljima. Osnovna ponuda hotela Tulip In uključuje, mnogi bi rekli, sve: rezervaciju restorana, bife ili set meni jelovnik, neograničeno posluženje domaćih ili stranih pića i kompletnu dekoraciju stolova. Mladenci dobijaju brojne poklone, a za sve one koji planiraju svadbu u julu i avgustu u toku je akcija od 15% popusta na izabrani paket i plaćanje nakon proslave. Ukoliko želite da svadbu pamtite po prijatnoj atmosferi, ukusnoj hrani i besprekornoj usluzi, rezervišite odmah svoj termin u hotelu Tulip Inn Putnik!

Povezani članci

Boho Garden Party
02.06.2015.Boho Garden Party

Ako želite venčanje na otvorenom, puno starinskih detalja, upliv hipi elemenata i razigrani duh prirode kao centralnu nit na venčanju, onda je Boho Garden Party prava tema za vas. Ovaj stil svojevrsni je spoj romantike i Alise u zemlji čuda! Boho mlada ne želi da bude ulickana. Njen slobodni duh zahteva vrcave nagomilane slojeve i slojeve tila, organdina, svile ili lepršavog laganog satena.…

Mesta za venčanje